Reclamă

Ce elixir trebuie să consume restul planetei pentru a arăta atât de tinere? Dar dacă nu există, de fapt, o poțiune secretă pentru aceste vedete? Atunci sunt doar rezultatele disciplinei și ale genelor bune. Aceste vedete mănâncă bine, au grijă de corpul lor și fac din îngrijirea de sine o prioritate de vârf. 

Datorită statutului lor, vedetele au în mod natural acces la tratamente și produse costisitoare și consumatoare de timp care le ajută să arate așa cum arată! În plus, este binecunoscut faptul că vedetele ar face orice să-și ascundă anii, mai ales când vine vorba de femei. Așa că această listă conține toate celebritățile care ne uimesc cu felul în care se mențin.

1. Mihaela Rădulescu

Mihaela Radulescu are 52 de ani, dar arată ca în primii 30. Vedeta munceste foarte mult pentru a se menține astfel, însă cu siguranță efortul merita. Fosta prezentatoare de televiziune si jurat al emisiunii „Romanii au talent” nu lasa o zi să treacă fără să facă sport. Aceasta are grijă de asemenea, și la alimentația ei. Este foarte grijulie cu ce consumă.

2. Cătălin Botezatu

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Creatorul de modă din România are 55 de ani, dar anii parcă s-au oprit în loc pentru el. Este singurul creator de modă care se ocupă personal de toate aspectele prezentărilor sale, iar asta îl ține foarte ocupat. A mărturisit în mai multe interviuri că nu face sport din cauza problemelor la inimă, dar cu toate acestea este unul dintre cei mai admirați bărbați.  Nici la mâncare nu este foarte atent, însă a explicat că asta e gena lui. Astfel, secretul tinereții lui este metabolismul foarte bun.

3. Oana Zăvoranu

O altă celebritate pe lista vedetelor care au descoperit elixirul tinereții veșnice este actrița Oana Zăvoranu. Aceasta are 48 de ani, dar un trup de adolescentă. Este trasă prin inel și nu ezită să se fotografieze în ipostaze sexy. Jumătate gena bună, jumătate grija pe care o are față de aspectul ei, au lăsat-o neschimbată peste ani.

4. Victor Slav

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victor Slav (@slavvictor)

Victor Slav abia a intrat în aceasta categorie de bărbați peste 40 de ani. Prezentatorul rubricii Meteo de la PROTV a sucit mințile tuturor femeilor din România cu aspectul lui atrăgător. Acesta este un abonat fidel al salii de fitness și de mic cochetează cu sportul. De asemenea, nu ăși neglijează nici alimentația fiind foarte atent la ce gătește.

5. Anca Țurcașiu

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Anca Țurcașiu are 51 de ani și este o adedvărată zână a tinereții. Mereu cu zambetul pe buze si cu un tonus de invidiat, artista este un exemplu pentru multe femei. Unul din secretele ei pentru a rămâne tânăr este valorificarea prorpiei persoane. Anca Turcasiu este de foarte multi ani vegetariana.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu”, a spus recent într-un interviu.

6.  Bogdan Vlădău

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bogdan Vlădău (@bogdanvladau)

Fostul manechin are 41 de ani și se poate lăuda cu un trup perfect, modelat în urma dietei și a zecilor de ore petrecute săptămânal la sală. Acesta a povestit într-un interviu că face sport încă din adolescență și uneori merge chiar zilnic la sală. Și cu alimentația are grijă, glumind că nu are voie la dulciuri și shaorma decât de două ori pe săptămână.


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro