Reclamă

Roxana Vancea trăiește fericirea la cote maxime de când a adus pe lume primul său copil. Are parte de un soț care o iubește necondiționat și, mai ales în această perioadă în care are cea mai mare nevoie de ajutor, are aproape de ea toată familia pentru a-i oferi sprijin cu cel mic.

Roxana Vancea ține foarte mult și la băiețelul soțului său din prima căsătorie. Vedeta își dorește ca acesta să nu cumva să simtă gelozie față de frățiorul lui mai mic. De multe ori se postează pe instagram împreună cu Milan și nu face nicio diferență între ei.

Cum se comportă Roxana Vancea cu fiul său biologic și cu cel vitreg, Milan

Cei doi sunt foarte apropiați unul de altul. Înainte să dea naștere frățiorului său, Roxana s-a asigurat că și Milan își dorește un partener de joacă și într-adevăr a fost încântat. Într-un interviu recent, frumoasa mămică a povestit că este topit după cel mic și vrea să îl pupe toată ziua.

Roxana Vancea și soțul ei au petrecut noaptea de Revelion alături de copii. Bruneta a postat o poză foarte emoționantă cu cei doi pitici, în care Milan își pupă frățiorul mai mic. În descrierea ei, vedeta a făcut și o promisiune.

„2022 o să fie despre voi”, a scris Vancea, fără să facă vreo diferență între puii ei.

Nu multe femei ar face asta! Cum se comportă Roxana Vancea cu fiul său biologic și cu cel vitreg, Milan. FOTO
Instagram

Antrenoarea de fitness se mândrește cu Milan, băiețelul vitreg

Când vine vorba de Milan, Roxana și-a împărțit dragostea în mod egal. Este foarte atentă cu el și își dedică tot timpul pentru a se ocupa de creșterea lui armonioasă. Ea este cea care i-a descoperit talentul pentru teatru, în timp ce îl învăța poezii. Vedeta a sesizat că interpreta foarte bine versurile și l-a înscris la cursuri de actorie.

De asemenea, aceasta a recunoscut că toată atenția este încă asupra lui, pentru că bebelușul Zian este oricum prea mic să înțeleagă. Chiar și când îl alăptează sau îl liniștește din plans, Dragoș, soțul ei, are rolul de a petrece timp cu Milan, să nu existe niciodată un dezechilibru.


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro