Reclamă

Mare ghinion pentru nativii acestei zodii, chiar la sfârșit de an. Când să meargă să se petreacă și să încheie anul cu o petrece bine meritată de Revelion, au dat de necaz.

Cea mai rea veste pe care o poți primi de anul nou este că ai luat țeapă la cazare. Gemenii, căci despre ei este vorba, au avut parte de cea mai mare dezamăgire zilele acestea. Norocul lor infinit se pare că nu le-a fost alături în 2021. Au străbătut drum lung spre munte, dar când au ajuns surpriză! Însă nu una plăcută.

Zodia care va avea un sfârșit de an de coșmar. Va plânge cu lacrimi amare, de Revelion
Pixabay

Zodia care va avea un sfârșit de an de coșmar

Când să le fie lumea mai dragă, să bea și să petreacă, Gemenii au avut ghinion. Nici dacă se concentra Universul să le adune tot ghinionul, nu ar fi fost așa o coincidență. Ajunși departe de casă, pe la munte, au fost nevoiți să repornească mașina înapoi. Nu doar că nu erau bune condițiile, dar nu au avut parte de cazare deloc.

Este o perioadă foarte bună pentru înșelătorii, iar nativii acestei zodii vor fi victimele principale. Parcă prea se lăudau cu tot norocul de care aveau parte. Acum au de ales. Ori fac Revelionul acasă, ori se instalează pe unde mai găsesc și se mulțumesc cu ce au.

Gemenii vor avea probleme cu banii

Din păcate, nici cu banii nu mai stau prea bine. O parte au pierdut-o, iar cealaltă au dat-o pe toată pe băutură. Ce să facă săracii dacă așa le-a fost scris. Poate e un semn veritabil să fie mai economi în 2022.

Dacă sunteți în această situație nu uitați de prietenii de pe lângă. La cât de mulți prieteni au Gemenii, sigur se găsește loc și pentru ei pe undeva. Cine știe poate de la munte nimeriți la mare sau în altă țară, acum pe ultima sută de metri. Tot norocul lor îi va scoate și din această belea, că doar nu îi lasă chiar atât de tare la greu!


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro