Reclamă

Oana Roman, final de an trist! Vedeta a oferit noi amănunte despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara. De ceva timp, fosta soție a lui Petre Roman se află internată într-o clinică privată. Din păcate, ea nu se simte tocmai bine și nu se mai poate descurca de una singură. 

1. Oana Roman, îngrijorată pentru mama ei

Înainte de Anul Nou, Oana Roman a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă cea care i-a dat viață. Vedeta a explicat că Mioara Roman se află internată într-o clinică privată și urmează diverse proceduri și tratamente, însă starea ei nu este una deloc bună.

Oana Roman, final de an trist! Cu durere în suflet, Oana Roman a mărturisit că mama ei are pareză la o mână și nu și-o mai poate folosi deloc.

foto: social media

2. Mioara Roman nu-și mai poate mișca o mână

„Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate.

Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire, de monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele.

Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii. 

Trebuie să facă kinetoterapie în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc.

Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată, practic în toate activitățile pe care le face.

Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie. Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut așa cum trebuie și de aceea ea este acolo”, a spus aceasta, pe Instagram.

3. Ce spunea vedeta despre problemele din familia ei

Aceasta le-a recunoscut fanilor din mediul online că ea nu a avut parte de prea multă afecțiune, lucru care a afectat-o de-a lungul timpului.

„Mama e bună și m-a crescut frumos, m-a învățat multe și mi-a transmis toate valorile fundamentale pentru un om. Nu a fost însă niciodată prea afectuoasă, poate din cauza educației mai rigide pe care a primit-o. De aceea eu vreau să îi ofer Isei multă afecțiune, tandrețe și iubire.

Vreau că ea să-și amintească de îmbrățișările mele, de momentele de tandrețe, de momentele când i-am spus: Te Iubesc. Și asta o face și pe ea sa fie empatică și iubitoare. Poate nu îi dau educația perfectă dar știu că îi dau toată iubirea de care sunt capabilă. Și asta cred că e cumva mai important decât orice. Dacă te simți iubit, ești capabil de orice.”, a mai scris vedeta, pe contul personal de Instagram.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro