Reclamă

Diana Bucșa, artista care a participat în trecut la Vocea României, se numără printre cei care s-au calificat în semifinala Eurovision 2022. Nu singură, ci împreună cu Minodora și Claudia Pavel. Cele trei cântărețe formează un trio excepțional în cel mai nou videoclip lansat de Costi Ioniță, la începutul acestei luni. În exclusivitate, tânăra ne-a dezvăluit, cu mare entuziasm, că a trecut deja de preselecțiile Eurovision. 

1. Diana Bucșa, dezvăluiri în premieră despre participarea la Eurovision 2022

Diana Bucșa, dezvăluiri în premieră despre participarea la Eurovision 2022. Cel care a ajutat-o și încurajat-o să-și depășească limitele a fost nimeni altul decât Costi Ioniță. Piesa lansată de el cu ocazia de 1 Decembrie, „România mea”, interpretată de un trio format din Cream, Minodora și Diana Bucșa, s-a calificat în semifinalele concursului național ce vor avea loc în februarie 2022.

Diana Bucșa, dezvăluiri în premieră despre participarea la Eurovision 2022. O singură colaborare muzicală a strâns la un loc un talent imens. Astfel că Minodora, Crem și Costi Ioniță au colaborat cu o solistă cu voce de aur, pe care ați auzit-o la Vocea României, aici fiind vorba de Diana Bucșa.

Melodia „România mea”, interpretată de Diana Bucșa, Minodora și Cream, are toate șansele să reprezinte România în marea finală Eurovision, care va avea loc la începutul lui martie 2022, în Italia. Diana Bucșa ne-a detaliat, în exclusivitate, cum se simte după ce s-a calificat în semifinalele Eurovision.

2. Diana Bucșa, mândră că va cânta pe scena de la Eurovision 2022

„Luna decembrie a fost pentru mine foarte în forță. Să folosesc cuvintele celui care a produs melodia ‘România mea’, și anume Costi Ioniță. Având acest proiect cu el, am avut posibilitatea să fim pe locul 7 în lume, cu piesa ‘România mea’, alături de Minodora și Claudia Pavel. 

Mulți români au considerat că piesa merită să fie ascultată și mai departe, iar anul acesta o să participăm la Eurovision (n.r. împreună cu Minodora și Claudia Pavel). Am trecut deja de preselecții și să sperăm că va fi de bun augur pentru toată lumea. O să aveți noi surprize din partea echipei lui Costi Ioniță. Și de ce nu, dacă ne ajută D-zeu și avem susținători, mai ales că melodia este forță, s-ar putea să reprezentăm România la Eurovision în finala din Italia, la Torino, ne-a declarat, în exclusivitate, tânăra solistă.

Semifinalele concursului Eurovision pe plan național vor avea loc în februarie 2022, iar marea finală, la 5 martie 2022. Melodia câștigătoare va reprezenta România la Eurovision 2022, ce va avea fazele finale între 10 și 14 mai, la Torino.

foto: Instagram

3. Diana Bucșa, despre planurile de viitor

Cât despre planurile de viitor, bruneta ne-a mărturisit că are foarte multe proiecte în anul care urmează. Mai mult de atât, îndrăgita solistă ar vrea ca piesele sale să se audă și pe plan internațional. Recent, ea a lansat un colind de sărbători, în colaborare cu Ovidiu Lipan Țăndărică.

Îmi place tot ceea ce înseamnă muzică. De curând am realizatde Ovidiu Lipan Țăndărică, colindul ‘Feliz Navidad’.Din punctul meu de vedere, este unul dintre colindele top 5 ascultate în lume. Am filmat un videoclip tare drăguț și m-aș bucura să aibă continuitate. Poate că nimic nu e întâmplător, să ajungem și în țările îndepărtate, America Latină.

În zona aceea mă văd, sunt fană a tot ceea ce înseamnă muzica de acolo. De unde și colaborarea mea cu Costi Ioniță, care a fost nominalizat și la două premii Grammy. Este un om care a realizat foarte mult și tot ceea ce se poate în domeniul muzical”, a conchis solista.

4. Ce mesaj le-a transmis celor care ascultă muzica ei

În noaptea dintre ani, Diana Bucșa va cânta la Revelionul de la Iași, alături de Alexandra Ungureanu, Nicoleta Nucă și Direcția 5.

„Aș vrea să transmit și eu un mesaj pentru toți cei care mă îndrăgesc. Vreau să urez sărbători fericite tuturor celor care m-au susținut și care cred în mine, bineînțeles pentru cei care ascultă muzica mea.

Un An Nou fericit, multă sănătate în primul rând, iar anul care vine să fie mult mai bun și să avem o rexalare din toate punctele de vedere. Să vină vremuri bune și pentru noi, cei care suntem în zona muzicii și Horeca, care oarecum am avut puțin de suferit. Anul 2022 vreau să mă ajute să fac față tuturor proiectelor pe care le am în plan. Sunt mândră și recunoscătoare că am ajuns într-o zonă în care sunt extrem de apreciată”, a mai transmis Diana Bucșa, pentru toți fanii săi.

foto: Instagram

5. Diana Bucșa s-a calificat și în semifinalele Vocea României

În urmă cu mai bine de 5 ani, tânăra a ajuns în semifinale la ‘Vocea României’ și se număra printre favoritele la câștigarea titlului. Din nefericire, drumul ei în competiția de la PRO TV s-a încheiat brusc. La dueluri, ea a fost eliminată din competiție.

A fost greu, foarte greu atunci! In urma deciziei luate de antrenorul Marius Moga in cadrul show-lui, mai exact in urma duelului pe care l-am avut cu Ioan Bigea, am suferit un soc! Pentru mine, la momentul respectiv, faptul ca nu am mers mai departe, a fost o adevarata lovitura!

Sincer, eram convinsa ca atat dupa reactia publicului, cat si din raspunsurile celorlalti antrenori, votul ar fi trebuit sa fie in favoarea mea! Din pacate, nu a fost asa si de acolo, calatoria in care imi pusesem toate sperantele a luat sfarsit! Poatemult prea devreme…! Visele mi s-au spulberat si am fost dezamagita pe toate planurile, astfel incat, fara sa ma mai gandesc la nimic, am renuntat la muzica”, a declarat Diana Bucșa, la vremea respectivă.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro