Reclamă

Deși ultima perioadă din viața celebrei impresare este încărcată, aceasta continuă să-și surprindă fanii cu ipostaze provocatoare, lipsite de inhibiții. În prezent, aceasta se află în mijlocul procesului de divorț de antrenorul român de fotbal, Laurențiu Reghecampf.

În ultima perioadă, voluptoasa blondină postează fotografii în care pare că este foarte fericită, cu zâmbetul pe buze și în preajma prietenilor săi, chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă. Anamaria Prodan este atentă la imaginea sa și nu uită să se îngrijească.

Adevărul despre separarea dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Când vor divorța, de fapt, cei doi
Antena Sport

Când vor divorța Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de fapt?

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf tinde să se transforme într-un adevărat război. Cei doi vor divorța în viitorul apropiat, așa cum reiese din declarația antrenorului Universității Craiova. Acesta din urmă ar fi demarat încă din luna august întreg procesul de divorț și partaj.

„Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale. Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal”, a declarat Laurențiu Reghecampf în urmă cu puțin timp.

Ce decizie radicală a luat Anamaria Prodan?

După ce va încheia procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, vedeta se va muta definitiv în America și se va bucura de o viață nouă.

„Trebuie să fie momentul zero, trebuie să se termine această mizerie. Este doar o încercare de a-mi salva demnitatea familiei. Din acest moment, el (Laurențiu Reghecampf) nu mai face parte din această familie”.

[…]

„Copii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă tine. Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America.

El își dorește să plece, pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fără școală”, a declarat frumoasa impresară cu puțin timp în urmă.


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro