Reclamă

Carismaticul Culiță Sterp este simpatizat de un public larg. Datorită sincerității sale, a ajuns la inimile multor persoane, iar acesta nu întârzie să le mulțumească, de fiecare dată, când are ocazia.

Culiță Sterp a primit cel mai frumos cadou de Crăciun

În urmă cu câteva ore, Culiță Sterp a postat pe InstaStory, mai multe video-uri în timp ce se afla în vizită la sora sa, Ileana, fiind înconjurat de întreaga familie. Au petrecut cum nu se putea mai frumos, alături de mezinul familiei, Milan, și numeroasa sa familie. Cel mai emoționant moment a fost acela când a trebuit să despacheteze cadourile. Cântărețul nu se aștepta la un asemenea cadou. Ileana i-a oferit un tablou caricatură personalizat în care apărea Culiță alături de soția sa, Daniela, și mezinul familiei, Milan.

Culiță Sterp, cadoul surprinzător primit de la sora sa! Artistul și-a emoționat fanii
Instagram

Reacția lui Culiță a fost de nedescris. Acesta a declarat că este cel mai frumos cadou de Crăciun. A fost extrem de emoționat când a văzut tabloul și a transmis emoția și mai departe, în rândul fanilor.

De Crăciun, Culiță a stat departe de cântări. A hotărât să se bucure de clipe unice alături de familia sa, mai ales că este primul Crăciun cu băiețelul său, Milan. Culiță a menționat că acum se simte un bărbat împlinit pe toate planurile și este recunoscător pentru absolut tot ce are. Acesta radiază de fericire și este, pur și simplu, îndrăgostit lulea de fiul său.

„Primul Crăciun în 3! Vă iubesc din toată inima, sunteți darul de la Dumnezeu! Acum doi ani puteam doar să visez la ceea ce am acum! Sper din suflet la fel să spun și peste doi ani și peste zeci de ani, pentru că îmi doresc să trăiesc toată viața alături de voi și de restul familiei care o să vină!”, a precizat Culiță Sterp pe contul său de Instagram.


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro