Reclamă

Ami a petrecut Crăciunul cu o persoană extrem de specială și dragă sufletului său. Este vorba de bunica artistei. Ami are o relație foarte strânsă cu bunica sa, motiv pentru care a pozat mai multe fotografii cu aceasta. Reacțiile fanilor nu au ezitat să apară. Cei din urmă le-au admirat și le-au complimentat în fel și chip.

Ce surpriză le-a făcut Ami fanilor săi?

Cântăreața și-a dorit nespus de tare să le facă fanilor săi cunoștință cu bunica sa, care are nu mai puțin de 84 de ani. Bunica sa este cel mai important și drag om din viața ei. Așa cum reiese din forografiile și video-urile postate, Ami se simțea un copil atunci când era în preajma bunicii sale. S-a pozat, de nenumărate ori, în brațele bunicii. Ami o alintă „buni” și a profitat de prezența ei la maximum.

Ami și bunica sa au dansat pe TikTok?

Extrem de fericită că s-a întâlnit cu cel mai bun om din viața sa, Ami nu s-a putut abține și a luat-o la un dans pe bunica sa chiar pe TikTok. Cele două s-au amuzat copios. La descrierea postării, Ami a adăugat: „M-a luat pe balans” alături de un laughter emoticon, semn că este amuzată de situație.

Ami, imagini de excepție cu bunica sa! Cele două au dansat pe TikTok: „…pe balans”
Instagram

Ami își dorește să devină mamă

Cântăreața își dorește să fie o mamă tânără, însă nici nu se grăbește. Este o persoană matură și răbdătoare, pentru că știe că lucrurile apar în viață fix la momentul potrivit.

„Nu e nimic oficial şi momentan nu simt să fac relaţia mea oficială. Asta am învăţat anul ăsta, să am mai multă răbdare, chiar şi cu persoana de lângă mine. Îmi doresc foarte mult un copil, mama mea e o mamă tânără şi am vrut să-i urmez exemplul. Chiar îmi place relaţia pe care o am eu cu ea. Sănătos să fie, dar mi-ar plăcea fetiţă. Simt şi eu, primul meu copil va fi sigur băiat, dar îmi doresc fetiţă.”, a declarat Ami cu ceva vreme în urmă.


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro