Reclamă

Cristina Ștefania a împlinit 25 de ani chiar ieri, în ziua de Crăciun. Joi, 23 decembrie, cântăreața a organizat o super petrecere, chiar dacă a fost puțin în avans. La petrecere, libelula a invitat toate persoanele dragi ei. Iubita lui Speak s-a bucurat de o petrecere de fițe, așa cum doar în filme poți vedea.

Invitații Ștefaniei s-au distrat pe cinste. S-au delectat cu câteva aperitive și dulciurele, dar…și cu băuturi fine, într-o atmosferă, cu totul relaxantă. Libelula lui Speak este cea care a dat startul petrecerii. Îmbrăcată sexy, din cale afară, într-un costum roz, fustiță și bustieră cu decolteu, încălțată cu niște pantofi roz, vedeta și-a unduit formele. Are un corp perfect și nu degeaba i se spune că este cea talentată dansatoare din țara noastră. Împreună cu invitații, a dat peste cap câteva shot-uri și a încins ringul de dans.

Ștefania, surprinsă cu cel mai frumos cadou din partea lui Nicole Cherry! Ce a primit artista de ziua ei
Instagram

25 coming soon❤️?
25 pe 25 Decembrie! Anul ăsta este special, prevede ceva WAW❤️?❤️”, a scris cântăreața pe contul său de Instagram.

Ce cadou a primit de la Nicole Cherry?

Ștefania este prietenă bună cu Nicole Cherry, motiv pentru care aceasta din urmă nu a uitat de ziua libelulei și i-a trimis un colet special cu ocazia aniversării sale. În colet, se afla un set de pijama albă, dintr-un material fin, la prima vedere. Setul de pijama face parte chiar din brand-ul de haine „Ylla” pe care Nicole Cherry l-a lansat cu ceva timp în urmă.

Ștefania este un artist desăvârșit: cântăreață, antreprenor și influencer. Se bucură de un succes nebun pe piața muzicală și, totodată, este o femeie de afaceri.  Cristina Ștefania este una dintre aparițiile fresh din industria muzicală autohtonă. Aceasta se face remarcată ori de câte ori are ocazia atât prin energia debordantă, cât și prin fizicul perfect pe care îl are.

Cristina Ștefania, cunoscută ca fiind „libelula” lui Speak, este foarte ambițioasă și vrea să se facă cunoscută prin ideile sale, de-a dreptul, creative. Pe lângă proiectele legate de muzică, aceasta a pregătit luni de zile un cu totul alt proiect în care și-a pus tot sufletul. Este vorba despre o afacere cu costume de baie, care poartă denumirea Stefas.


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro