Reclamă

Dorian Popa este unul dintre artiștii care acordă o importanță deosebită aspectului său fizic. Astfel, a simțit nevoia de o schimbare și și-a schimbat look-ul. Ei bine, și-a vopsit părul blond. Acesta a dorit să își surprindă toți prietenii virtuali cu o nouă culoare de păr. O culoare, putem spune, extremă. Dorian Popa s-a deplasat la un salon luxos de înfrumusețare din capitală, pentru a apela la specialiști care să-i schimbe radical look-ul.

Așa cum ne-a obișnuit, Dorian Popa împărtășește fanilor săi orice se întâmplă în viața sa și îi ține la curent cu absolut orice schimbare care apare. Astfel, a imortalizat momentul cu transformarea părului său și a publicat, ulterior, imaginile pe rețelele de socialiazare.

Este un artist adevărat. Nu lipsește din saloanele de înfrumusețare și nici din sălile de sport și este, de asemenea, extrem de atent la ceea ce mănâncă. Dat fiind faptul că s-a creat o adevărată modă cu această culoare de păr, Dorian Popa nu a vrut să fie mai prejos. A apelat la cea mai râvnită culoare de păr pentru bărbați din anul acesta.

Dorian Popa, schimbare excentrică de look

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

În ultima postare publicată pe contul său de Instagram, Dorian Popa se mândrește cu noul său look. Acesta a ales o provocare la care apelează mulți influenceri celebri și vloggeri. Dorian Popa și-a decolorat părul până când a ajuns la o nuanță foarte, foarte deschisă de blond. La aceeași provocare a apelat și Alex Velea, în urmă cu ceva timp. La descrierea video-ului postat, Dorian Popa a adăugat: „C H A N G E”.

„Ne vopsim blond în tot capul. Cred că astea sunt lucrurile pe care nu m-a lăsat maica-mea să le fac când eram mic. Acum le fac la 30 de ani. Punem vopsea pe păr şi vedem apoi ce se întâmplă! Acum aşteptăm prima decolorare. Reţeta este secretă! Îmi este promisă cea mai şmecheră culoare!”, a menționat Dorian Popa în vlogul postat recent pe canalul său de Youtube.

Toată lumea știe că Dorian Popa are o relație foarte apropiată cu prietenii săi virtuali. Aceștia nu au ezitat să-l complimenteze în fel și chip atunci când i-au văzut noua nuanță a părului. Au fost foarte încântați de alegerea artistului și îl apreciază la maximum pe acesta, datorită carismei și sincerității sale.

 


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro