Reclamă

Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, și iubitul său, Cătălin Cazacu, au părăsit plaiurile mioritice și au pășit pe un tărâm exotic. Aceasta a ales să se bucure de relaxare, să scape de stres, să stea departe de frigul din România, să profite unul de prezența celuilalt la maximum și, pentru scurt timp, să lase munca pe plan secundar. Aceasta se distrează pe o insulă exotică și profită la maximum de soarele din Zanzibar. Aceasta îi ține la curent pe fanii ei de pe Instagram, împărtășindu-le imagini cu locația superbă în care se află.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu reprezintă cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Din postările publicate pe rețelele de socializare, se pare că relația celor doi funcționează de minune. Cei doi îndrăgostiți și-au găsit liniștea și au decis să plece cu o zi înainte de Crăciun într-o vacanță splendidă. Destinația vacanței va fi pe un tărâm exotic, respectiv în Zanzibar.

Ramona Olaru, vacanță exotică cu noul iubit, de Crăciun: „A fost un an plin cu de toate”
Instagram

Ramona Olaru, vacanță de vis în Zanzibar

Întinsă pe șezlong și înconjurată de peisajul exotic, Ramona Olaru a atras privirile cu delicatețea și frumusețea sa, strângând rapid un număr foarte mare de aprecieri. La descrierea fotografiei, aceasta a postat „Real beauty. No filter”, semn că se bucură de soare, bronz și mare din plin. De asemenea, pe fundalul story-ului, a adăugat versurile unei melodii relaxante, de vară, respectiv „Ego – Chill”.

„Plecăm în vacanță la cald, în Zanzibar! Petrecem în costum de baie Crăciunul, pe plajă! Sunt mai mulți prieteni care merg cu noi. O să fie nebunie!” „Plecăm în vacanță la cald, în Zanzibar! Petrecem în costum de baie Crăciunul, pe plajă! Sunt mai mulți prieteni care merg cu noi. O să fie nebunie!

[…]

„Îmi doresc să pun în aplicare, în anul ce vine, toate lecțiile pe care le-am învățat în anul ce tocmai se încheie! Și să pun pe picioare noul proiect, despre care momentan nu vorbesc, până nu se leagă! Și cam atât! Sunt obosită și aștept să plec mai repede! A fost un an plin cu de toate!”, a declarat Ramona Olaru la un post de televiziune.

Ramona Olaru a căpătat admirația multor oameni, datorită carismei și sincerității sale cu care nu se sfiește să surprindă publicul în cadrul show-ului matinal „Neatza cu Răzvan și Dani”. Datorită corpului său de model, nu ezită niciun moment să-și etaleze atuurile fizice. Aceasta postează, ori de câte ori are ocazia, în cele mai îndrăznețe ipostaze și chiar nu ezită să arate prietenilor săi virtuali cu ce a înzestrat-o mama natură.


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro