Supranumiți ,,Diamantul și Perla”, Luis Gabriel și Haziran au postat pe Instagram o fotografie emoționantă lângă brad

Luis Gabriel și Haziran, fotografie emoționantă lângă brad

Luis Gabriel și iubita sa, Haziran urmează să devină părinți, iar de curând au postat pe Instagram o fotografie de-a dreptul emoționantă de Crăciun. Fotografia în care Luis Gabriel îi ține mâna pe burtică frumoasei Haziran a strâns mii de like-uri, semn că artiștii sunt foarte iubiți de fanii lor.

Cu o mână pe burtica lui Haziran, Luis Gabriel și iubita sa au arătat fabulos în acest cadru de sărbătoare. Mesajul celor doi a fost unul de-a dreptul emoționant, iar fanii nu au ezitat să le transmită celor doi gânduri bune. Internauții au ținut să îi felicite pe cei doi pentru relația lor frumoasă, arătându-le toată susținerea lor.

,,Primul Crăciun în 3 ❤️?? @luisgabriel.music ? Vă iubesc, minunile mele! ? Sărbători frumoase tuturor și vă dorim ca Dumnezeu să vă binecuvânteze. Sperăm să vă transmitem din fericirea noastră și vouă! ?”, a scris Haziran pe contul personal de Instagram.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hɑzirɑn ? (@haziran.official)

Luis Gabriel și iubita sa au fost invitații Mirelei Vaida în cadrul emisiunii ,,Acces Direct”, unde au vorbit despre minunea din viața lor. Haziran se poate lăuda că este o graviduță fără probleme. Aceasta a mărturisit ca până acum nu a întâmpinat probleme în sarcină. Cei doi au precizat în cadrul interviului că sunt șanse să devină părinți de fată, însă nu sunt siguri 100%.

„Eu am venit acum din Italia, am avut concert. Noi ne-am pregătit de fetiță. Vrem să fie totul bine 100%. Noi bănuim că ar fi fetiță, ne-a dat un pont doctorul”, spune Luis Gabriel.
„Nu mă plâng de sarcină, nu am o sarcină toxică, am grețuri, dar încep să se rărească. Nu am probleme cu mâncărurile, cu fumul de țigară. Am poftă de orice, aș mânca orice”, spune Haziran, întrebată de Mirela Vaida dacă duce o sarcină grea.