Reclamă

Însă nu doar copiii se bucură de cadourile din partea lui Moș Nicolae și a lui Moș Crăciun. Și adulții găsesc în dimineața zilei de 25 decembrie cadouri sub brăduț. De asemenea, oamenii își fac cadouri cu cei dragi, iar aceste daruri uneori au o semnificație aparte.

Căutarea unui cadou de Crăciun pentru cei dragi necesită mult efort, fiindcă cu toții ne dorim să îi facem fericiți pe cei pe care îi iubim. La rândul nostru, și noi ne bucurăm de cadouri frumoase primite din partea apropiaților. Conform psihologilor, anumite cadouri au semnificații puternice și le putem oferi persoanelor apropiate fără să ne fie frică de eșec.

1. Parfumul, un cadou special

Parfumul este o alegere perfectă pentru a-l oferi cuiva drag. Acest produs este un simbol al prosperității și anticipează o prietenie puternică cu persoana care îl primește. Dacă primești cadou un parfum de la cineva, înseamnă că acea persoană îți vrea binele și are încredere totală în tine.

Dacă primiți în da o geantă sau un portofel cu câțiva bănuți în interior, se spune că veți avea un trai cumpătat și nu vă va fi frică de ziua de mâine.  Mânușile primite în dar prevestesc o relație de amiciție stabilă. O cravată poate reprezenta o relație specială de loialitate între persoana care o dăruiește și cea care o primește.

2. Nu dăruiți nimănui bani după apusul soarelui

Este important de știut pentru femei că dacă acestea primesc o bijuterie de la un bărbat, înseamnă că acesta are intenții serioase. Când un cadou de acest fel este oferit unei prietene este vorba de o relație de prietenie sinceră.

Atenție! Dacă vrei să faci o surpriză plăcută unui prieten/ prietenă, îi poți dărui bani dimineața sau la prânz. Însă trebuie să țineți cont să nu dăruiți bani niciodată după apusul soarelui, asta înseamnă că nu veți avea spor în proiectele voastre.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro