Reclamă

Aurel Pădureanu, dezvăluiri dureroase la 9 luni de la moartea Corneliei Catanga. Solista a decedat pe 26 martie 2021, la Spitalul Universitar din Capitală, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artista și soțul său nu credeau în virusul ucigaș. 

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat.

Mi-a povestit că îi era rău,că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a mărturisit Mara Bănică, după ce a fost sunată de Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu, dezvăluiri dureroase la 9 luni de la moartea Corneliei Catanga

Deși a trecut aproape un an de la moartea interpretei, Aurel Pădureanu e la fel de îndurerat și nu-și poate imagina viața fără Cornelia Catanga. Într-un interviu pentru Antena Stars, Aurel Pădureanu a mărturisit că încă o mai așteaptă să revină acasă.

foto: Cancan

„Au trecut 9 luni de când ne a părăsit. Facem sărbătorile fără ea. După 33 de ani, este primul Crăciun fără ea. Nu știe nimeni ce e in sufletul meu. Mi e greu sa vorbesc la trecut, o simt în permanenta lângă mine. Ea ne trimite mereu semnale. Nu pot sa concep viata fără ea, consider ca e plecata undeva și o sa vina, o aștept.”,a spus Aurel Pădureanu, într-o intervenție telefonică la Antena Stars.

Soțul Corneliei Catanga a mai mărturisit că i-a făcut parastas acesteia, însă a fost extrem de dezamăgit de cei din jurul lui. Aurel Pădureanu a explicat că a fost de unul singur la biserică, asta după ce toți cei pe care i-a ajutat l-au dat uitării.

Eu am ajutat foarte mulți oameni, dar m-au uitat toți. Mă simt trist, ma simt lovit rau. Nu a fost nimeni la parastul ei. Măcar fin bun simț sa ii aprindă și ei o lumânare, pentru cât le cânta și așa mai departe. Au uitat-o toți, sunt dezamăgit. Cred ca sunt artiste care s-au bucurat că a murit. Sper să nu greșesc, dar asta e părerea mea”, a spus Aurel Pădureanu, extrem de supărat.

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, a dezvăluit care a fost cea mai mare dorință a mamei sale.

“Să vorbesc despre mama mea la trecut este greu. Cea mai mare dorință a ei a fost să îmi continui cariera. Ea și-a dorit tot sufletul acest lucru. Și vreau să fac asta, căci altceva nu mai pot să fac pentru ea. Doar atât și-a dorit! A fost cea mai mare dorință, poate chiar ultima”, a declarat Alexandru Pădureanu, conform Spynews.ro.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro