Reclamă

Mioara Roman nu este în cea mai bună stare, astfel că fiica ei, Oana Roman, are foarte mare grijă de mama ei. A supus-o mai multor investigații medicale pentru a se asigura că problemele de sănătate nu vor degenera. Este întotdeauna alături de cea care i-a dat viață. Își dorește tot ce este mai bun pentru mama ei. Cu toate că în ultimele zile starea Mioarei Roman a fost sub control, situația tot nu e pe placul fiicei lui Petre Roman.

În cadrul unui interviu, partenera de viață a lui Marius Elisei a mărturisit că depune toate eforturile care îi stau în putință pentru ca mama ei să aibă parte de tot ce are nevoie pentru a fi într-o stare stabilă. Fosta soție a lui Petre Roman se află sub supravegherea atentă a medicului. A început un tratament un pic diferit față de precedentul. Se pare că acesta este mult mai potrivit pentru mama Oanei Roman, observându-se mici îmbunătățiri.

Cea ai mare îngrijorare a Oanei Roman este că mama ei nu mai poate să depună niciun fel de efort, pentru că obosește foarte tare.

„E mai bine. Astăzi am fost cu ea la coafor, pentru că trebuia să o duc săptămâna trecută, dar nu am apucat, pentru că nu s-a simțit bine. A fost greu, pentru că a fost foarte aglomerat, ea obosește foarte repede. I-au făcut analize, au îngrijit-o și s-au ocupat de ea exemplar, i-au schimbat puțin tratamentul, însă vârsta își spune cuvântul la un moment dat, eu fac tot ce pot ca ea să fie cât mai bine îngrijită”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman, noi informții despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a ajuns la capătul puterilor: „Îmi este foarte greu”
social media

Oana Roman face față cu greu sarcinilor

De asemenea, Oana Roman a declarat că îi este din ce în ce mai greu să facă față tuturor responsabilităților pe care le are de dus la bun sfârșit. Vedeta trebuie să se împartă între treburile casnice, job, filmări și multe alte lucruri. Un ajutor de nădejde îi este Marius Elisei. Bărbatul o ajută de fiecare dată cu cea mică și cu afacerea pe care o au împreună.

„Îmi este foarte greu. Trebuie să mă duc să o văd și pe ea, trebuie să o duc și pe Iza la școală. Mai mă ajută și Marius, facem cu rândul. Iza trebuie luată de la after, dusă la tenis în anumite zile. Eu am și poze de făcut, filmări pentru diverse campanii, postări pentru site. Marius trebuie să urce produsele pe site, să facă și colete, trebuie să avem grijă și de casă. Suntem într-o nebunie continuă, iar în ultima vreme a fost un trafic infernal, efectiv am obosit atât de tare, încât simt că mă lasă puterile”, a mai spus Oana Roman.


Reclamă

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro