Reclamă

Toată lumea știe că Zanni a fost preferatul publicului din cadrul show-ului „Survivor România” 2021. Ei bine, atât vizualizările de pe YouTube, cât și comentariile din mediul online, respectiv de pe grupurile care au fost dedicate emisiunii sau de pe pagina oficială a show-ului, au spus totul! Vloggerul Zannidache este la inima celor mai mulți telespectatori. Asta s-a întâmplat încă din primele ediții ale emisiunii. Zanni s-a bucurat de la o ediție la alta de o mai mare popularitate. Acesta, se pare, că a fost revelația sezonului „Survivor România” 2021.

Zannidache a topit inimile fanilor

Zanni a cunoscut faima și este îndrăgit pe zi ce trece de tot mai mulți prieteni virtuali. Multe fete își doresc să îl aibă ca iubit, însă Zanni este un bărbat matur care analizează o situație de mai multe ori înainte de a face un pas important.

Zannidache, profund impresionat de gestul unei fane de numai 13 ani

Recent, vloggerul Zannidache a postat, într-un story pe Instagram, o fotografie cu una dintre fanele sale care ținea în mână un tort pe care avea desenat logo-ul acestuia. Este vorba de o formă geometrică specifică. Aceasta este desenată în culorile curcubeului. Simbolul se regăsește și în câteva dintre tatuajele vloggerului. De asemenea, este însoțit de sintagma „everything ash”, adică totul se transformă în cenușă. Faimosul a declarat, la un moment dat, că acest simbol reprezintă atât dezvoltarea spirituală, cât și cunoașterea.

Zanni, surprins de o puștoaică de 13 ani. Când a văzut cum și-a făcut adolescenta tortul, „faimosul” a rămas fără replică
Instagram

Zanni a fost cu totul surprins și emoționat de gestul fetei și se consideră o persoană norocoasă că are fani chiar și prin rândul puștoaicelor de 13 ani. Lumea îl iubește și îl apreciază pentru sinceritatea și modestia sa.

Zanni și-a dorit foarte tare să câștige „Survivor”, pentru că avea mare nevoie de o locuință. Din acest motiv, a făcut tot posibilul să reziste în sălbăticie. A demonstrat că este un adevărat supraviețuitor și nu a lăsat niciun obstacol să-i stea în cale.

„De emoții am transpirat. E cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine. Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo”, a declarat Zanni la un post de televiziune, după ce a câștigat premiul cel mare.


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro