Reclamă

Cu siguranță îi fredonezi piesele și te bucură orice apariție de-a sa la TV. Ei bine, este vorba despre Alina Eremia. A cunoscut faima, are o mulțime de concerte și milioane de prieteni virtuali pe rețelele de socializare. Deși are un program destul de încărcat, Alina Eremia nu lasă pe locul 2 sala de fitness. Extrem de preocupată de aspectul săuu fizic, cântăreața încearcă din răsputeri să-și mențină silueta de model prin sport.

Alina Eremia trage tare în sala de fitness?

În ultimul său story postat pe Instagram, faimoasa cântăreață, îmbrăcată lejer, arăta prietenilor săi virtuali că și astăzi a ajuns la sală. Se pare că Alina Eremia nu își dorește să ia absolut deloc în greutate, mai ales acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, motiv pentru care încearcă să nu chiulească nici măcar o zi de la antrenament.

Alina Eremia are un corp perfect! În ce ipostază a fost surprinsă artista la sală
Instagram

De-a lungul timpului, Alina Eremia a încins imaginația masculilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Se mândrește cu trupul de „viespe” atent sculptat și nu ezită să-și evidențieze formele ori de câte ori are ocazia.

Se poate observa cu ochiul liber că artista are o condiție fizică extraordinară. La un moment dat, aceasta a declarat că face sport ori de câte ori îi permite timpul.

„Am foarte multe pe cap, înregistrări, concerte, emisiuni, dar reușesc în fiecare săptămână să strecor măcar două antrenamente. Pentru mine, sportul nu înseamnă doar un fizic armonios, ci e extrem de benefic și la nivel mental și din punctul de vedere al sănătății. Este demonstrat că în momentul în care suntem angrenați în activități fizice, stimulăm secreția de dopamină, care este responsabilă de buna dispoziție. Așa cum funcționează terapia prin shopping, sportul ajută la o gândire pozitivă, o eliberare de energii negative.

[…]

Regimul și sportul merg mână în mână. Consum alimente care îmi plac, nu fac excese și încerc să mă feresc de unele preparate extrem de gustoase, dar care pot dăuna. Scopul meu nu a fost doar să pierd în greutate rapid, ci să îmi creez un stil de viață sănătos”, a declarat Alina Eremia la un post de televiziune.


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro