Reclamă

Sensy este una dintre influencerele care nu au apucat să se bucure prea mult de experiența „Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta a ajuns în emisiune la insistențele comunității din online. Vedeta activează de ani buni în social media și a fost o prezență constantă la evenimentele mondene.

Sensy a recunoscut de multe ori că „Bravo, ai stil! Celebrities” nu a fost așa cum se aștepta ea. Atunci când a acceptat propunerea, creatoarea de conținut se aștepta ca lumea să aprecieze sinceritatea și bunul simț, dar nu a fost așa. Din fericire, soțul ei a susținut-o tot timpul, atât pe plan emoțional, cât și financiar se pare.

Sensy a fost supusă detectorului de minciuni

Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea Oanei Radu, „Detectorul de minciuni”. Pe lângă toate întrebările despre experiența ei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Sensy a fost întrebată despre veniturile soțului ei. Influencerul nu s-a eschivat și a răspuns clar și răspicat.

„Are bani, da. Este un tip foarte inteligent și se descurcă foarte bine.”, a mărturisit fosta concurentă.

 

Ce trecut are vedeta cu Victor Slav

Sensy este căsătorită acum, iar soțul ei o răsfață după bunul ei plac. Din răspunsul ei de la „Detectorul de minciuni”, s-a aflat că își și permite. Par a fi fericiți împreună, însă nu multă lume știe de legătura vedetei cu Victor Slav. Se pare că nu doar Ana Adam a fost singura din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” care îl cunoaște foarte bine. Mare le-a fost mirarea fetelor când au auzit într-una din ediții că și Sensy îl cunoaște pe Victor Slav.

Ținuta îndrăzneață a acesteia i-a atras atenția lui Victor care nu s-a abținut și a complimentat-o. În timp ce toată lumea se uita la Anda, creatoarea de conținut a aruncat bomba. Se pare că ea și Victor se cunosc mai demult, dar din circumstanțe profesionale. Mai exact, bloggerița a fost prezentă la evenimentul de deschidere al cafenelei lui Victor Slav.


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro