Reclamă

Gina Pistol și Smiley au avut o mare surpriză acum în prag de Sărbătoare. Fiica lor, în vârstă de 10 luni evoluează pe zi ce trece și chiar ieri, artiștii au filmat-o făcând primii pași. Desigur, micuța are nevoie de susținerea părinților ei încă. Așa că se anunță câteva luni de dureri de spate pentru cuplu.

Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley. Aceștia sunt împreună de câțiva ani și au împreună o fetiță, Josephine Ana Maria, care le înseninează, la propriu, viața. Fetița lor a apărut ca un dar de la Dumnezeu în viața acestora. Micuța a reușit să le ducă iubirea la un alt nivel. Ambii radiază de fericire  atunci când sunt în preajma micuței.

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a făcut primii pași

Vedeta este foarte mândră de realizările lui Josephine, așa că a postat-o pe Instagram. Chiar dacă micuței nu i se vede în continuare chipul, fanii au putut observa ce mare a crescut. Îmbrăcată într-o salopețică ros și pufoasă și cu piciorușele goale, Gina o susține pe fiica ei de mânuțe în timp ce aceasta vrea să pornească la drum deja.

Oricât de inconfortabil ar fi pentru artiști să se aplece la înălțimea puștoaicei, nu mai resimt nicio durere datorită bucuriei pe care o trăiesc alături de bebelușă.

„Pasi mari pentru un om încă…micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că merge’ încât nu-i pot lua aceasta bucurie chiar dacă am rămas aplecată de spate ?.’, a scris prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Josephine a cucerit internetul cu drăgălășenia ei

Fanii nu s-au mai săturat de micuța lui Smiley și a Ginei. Aceasta este vedetă și în poveștile prezentatoarei de la Story. Josephine a început să fie din ce în ce mai curioasă să încerce lucruri noi și să descopere casa. Videoclipul a strâns 280 de mii de vizualizări și sute de comentarii pline de complimente. Nici mămica nu a fost neglijată. Mămicile care o urmăresc și sunt în aceeași situație, i-au urat succes și au compătimit-o pentru sacrificiile pe care le face pentru fetiță.

„Superb! Sa va bucurati de fiecare moment!”, „Hai ,hai puiule mic !!!❤️❤️❤️”, „Stai sa vezi cand abia o sa te tii dupa ea, vei uita de spate ☺ fetitele sunt harnicute la mers. O dulceata ce sa mai vorbim ❤”, au scris câțiva dintre fani pe Instagram.

 


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro