Reclamă

Cristina Ich a pozat pentru revista ELLE ținute specifice acestui sezon, din dorința de a ajuta toate femeile atunci când acestea sunt în pană de idei de styling. Moldoveanca de peste Prut s-a implicat trup și suflet în acest proiect și este mândră de această colaborare.

Cristina Ich este o femeie superbă, cu un trup de zeiță și un chip, putem spune, perfect. Aduce foarte mult cu Angelina Jolie. Este evident că vedeta a fost înzestrată cu multe calități fizice de care, fără doar și poate, că profită. Prietenii virtuali o apreciază la maximum pentru tot ceea ce le împărtășește pe rețelele de socializare.

Cristina Ich, apariție super hot pe coperta revistei! Cât de bine arată influencerița
Instagram

Cristina Ich a atins faima

Cristina Ich nu este doar frumoasă, ci este și independentă din punct de vedere financiar. A reușit, prin propriile forțe, să se îmbogățească. În țara noastră, aceasta a devenit cunoscută prin prisma talentului său actoricesc. A apărut de nenumărate ori în clipurile lui BroMania. Influencerița este foarte apreciată de fanii săi, pentru că nu se sfiește și abordează tot felul de subiecte legate de viață, precum relații, infidelități, prieteniile în mediul online și așa mai departe.

Cristina Ich, așa cum se observă și din fotografia de pe coperta revistei, are un trup de gazelă. După ce a născut în anul 2019, aceasta s-a recuperat, de-a dreptul, formidabil. Este atentă la ceea ce mănâncă cât de mult poate și are grijă de corpul său atât timp cât îi permite programul. Noah, băiețelul său, i-a moștenit la perfecție trăsăturile feței.

Cristina Ich este o frumusețe răpitoare. Are o siluetă perfectă și oricine și-ar dori să arate ca aceasta. Deși arată bestial, vedeta nu merge la sală.

„Nu fac sală, pentru că nu am timp de așa ceva. Mănânc o dată la 12 sau la 16 ore și cam atât. Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic. La piele semăn cu mama, dar, la corp, nu. Am o mamă foarte frumoasă, recunosc. Sincer, îmi mai doresc să mă mai îngraș, ca să arăt cum eram în timpul sarcinii, însă nu se pune pe mine. Atunci aveam 60 și un pic de kilograme”, a declarat Cristina Ich pentru Playtech.ro.


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro