Reclamă

Oamenii iubesc cu adevărat luminile de Crăciun. Mai ales locuitorii din Stone Brig Lane din Rothwell care sunt cei mai înfocați fani. Dar poate că o persoană le iubește mai mult decât oricine.

Tasha s-a mutat pe ceea ce a fost premiată cea mai spectaculoasă stradă cu lumini de Crăciun din oraș. În urmă cu trei ani, femeia și-a făcut bagajele și s-a mutat fără să stea ăe gânduri tocmai din cauza tradiției festive a străzii. În fiecare an, vecinii strâng bani în scopuri caritabile, din vizionarea de către turiști a caselor decorate cu lumini strălucitoare.

O tânără s-a mutat cu familia ei pe o stradă celebră pentru luminițele de Crăciun

Cel puțin două duzini de case de pe șosea strălucesc de lumini până în săptămâna înainte de Crăciun, oameni venind din jurul Leeds și dincolo de a se bucura de priveliște.

„Știam că strada Stone Brig Lane este vestită pentru beculețe și este ceva ce ne place absolut. Mai ales că este grozav să strângi bani pentru caritate. De îndată ce a apărut o casă la vânzare, am spus imediat da, vrem să ne mutăm acolo pentru luminile de Crăciun”, a explicat Tasha pentru presa străină.

Facebook

În fiecare an vecinii concurează pentru cel mai spectaculos decor

Tânăra își petrece de multe ori timpul stând în fața gazonului ei, unde copiii se înghesuie să-l întâlnească pe Moș Crăciun. De asemenea ei primesc și un borban de dulceașă cadou.

„Suntem aici de trei ani acum și este puțină presiune să fim la înălțimea luminilor de Crăciun. Este dificil pentru că vrem să facem ceva puțin diferit. Fiecare pare să aibă propria temă – îl avem pe Rob cu pinguinii lui și casa de turtă dulce – așa că ne-am gândit de ce să nu ne facem o grotă în grădină.”, a adăugat Tasha.

Facebook

Anul acesta, locuitorii din Stone Brig Lane strâng bani pentru o serie de organizații caritabile, inclusiv Hannah House, Andy’s Mans Club, Mind, MacMillan, Give a Duck și Prostate Cancer UK. Oamenii pot dona în niște găletușe special amenajate în afara fiecărei case sau online.


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro