Reclamă

Un bărbat din Iași și-a ucis partenera de viață fiindcă îi cerea să schimbe postul TV la care se uita. Crima a avut loc în luna martie a anului în curs. După ce bărbatul s-a întors de la muncă, a băut cu fratele său până a venit acasă și partenera sa.

1. Motivul incredibil pentru care și-a omorât iubita!

După partida de băut, cei doi iubiți s-au dus în dormitor. Acolo, bărbatul a aprins televizorul și a dat pe un post TV. Nefiind de acord cu postul la care se uita partenerul său, iubita bărbatului a început să îl înjure și să în amenințe că îl va părăsi.

După minute bune de ceartă, bărbatul a lovit-o pe femeie cu cotul, însă fiindcă aceasta continua cearta, a prins-o de păr și a lovit-o cu fruntea de tăblia patului de mai multe ori. Ulterior, acesta a lovit-o cu pumnii și apoi s-a culcat.

2. Când a observat bărbatul că iubita lui e moartă

A doua zi, bărbatul s-a trezit și a plecat la muncă. În momentul în care s-a întors, după amiază, el a găsit-o pe femeie galbenă la față și cu buzele maronii. Femeia nu răspundea la strigătele acestuia, motiv pentru care el a sunat la 112. Operatorul i-a cerut acestuia să verifice dacă femeia mai trăiește. Acesta a sesizat că femeia era caldă încă și a început să o resusciteze.

Ajuns la fața locului, echipajul de pe ambulanță nu a mai avut ce face decât să constate decesul. Legiștii au stabilit că decesul a survenit din cauza loviturilor aplicate cu o noapte înainte de iubitul femeii.

3. Pedeapsă extrem de blândă

Se pare, însă, că judecătorii au fost blânzi cu bărbatul în cauză. Aceștia au considerat că bărbatul nu a avut intenția să își omoare iubita. De aceea, el a fost judecat pentru loviri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie, pe fondul consumului de alcool. El a fost condamnat de Tribunalul Iași la șase ani de închisoare și trei ani interdicție de a mai intra în localuri în care se consumă alcool.

Bărbatul a făcut recurs, iar dosarul a ajuns acum la Curtea de Apel.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro