Reclamă

Mira, pe numele său real Maria Mirabela Cișmaru, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe la ora actuală din țara noastră. Aceasta a ajuns la inimile publicului larg, datorită talentului și perseverenței. Încă din copilărie, artista a cochetat cu muzica. A avut-o drept model pe mama sa. Cariera Mirei s-a conturat foarte mult în anul 2012. A participat la „Vocea României”, unde s-a făcut, fără doar și poate, remarcată.

Mira este o fire muncitoare și modestă. Este conștientă de faptul că aspectul fizic vine ca o completare în fața talentului. Datorită acestui lucru, Mira acordă o atenție deosebită alimentației și sportului. Cu toate acestea, din când în când, cântăreața mai oferă și inimii ce-și dorește. Și ce altceva să ceară inima, dacă nu o pizza pe cinste?

Spera să aibă parte de o pizza delicioasă, dar ce a primit Mira a uimit pe toată lumea! Ce-a pățit artista, de fapt
Instagram

În ultimul story postat pe Instagram, Mira împărtășește prietenilor săi virtuali că a avut parte de o dezamăgire legată de…pizza pe care și-a comandat-o. Artista spera să aibă parte de o seară liniștită, cu mâncare pe cinste, însă topping-ul de la pizza a ajuns unde nu trebuia. La descrierea fotografiei, Mira a adăugat: „Am comandat și eu o pizza…”, semn că pizza nu e așa cum și-a imaginat, fiind dezamăgită.

„Țin foarte mult la aspectul fizic și am grijă la alimentație. Mă bazez pe asta pentru a avea un stil de viată sănătos, însă ca să găsești echilibrul, alimentația trebuie îmbinată cu sportul. Recunosc că nu fac foarte mult sport, pentru că nu am foarte mult timp liber la dispoziție, dar fac mișcare de câte ori am ocazia, printre filmări, studio și concerte”, a declarat Mira în exclusivitate, într-un interviu, conform slab sau gras.ro.

Mira este acum o artistă la înălțime și scoate hit după hit. Se bucură de prezența vocii sale în play-list-urile tuturor posturilor de radio din țara noastră.

 


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro