Reclamă

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete din țara noastră și are o viață la care nu visează multă lume. Cu timpul, a câștigat faimă și datorită acestui lucru, Andreea Raicu a prezentat diverse emisiuni celebre. Cu toate acestea, la un moment dat, a simțit că este potrivit să se retragă din lumina reflectoarelor. De curând, vedeta a declarat motivul pentru care s-a retras la acel moment din televiziune și ce a „împins-o” să ia această decizie radicală.

De ce a renunțat Andreea Raicu la televiziune?

În urmă cu puțin timp, Andreea Raicu a declarat în exclusivitate că îi este dor să se implice în diferite proiecte televizate. Cu toate acestea, în prezent, nu îi permite timpul pentru a se reîntoarce în televiziune. Vedeta este „prinsă” în multe alte proiecte pe plan profesional în care se dedică complet.

„Mi-e dor de o televiziune în care pot să contribui. Acum cu pandemia nu am avut mai mult timp, din contră, pentru că, având un business de care a trebuit să mă ocup, a trebuit să găsim alte moduri decât cele pe care noi le planificasem să putem să susținem businessul și să creștem și să ne meargă bine. Drept pentru care am muncit mai mult decât am muncit înainte de pandemie. Mi-a luat un an de zile să termin cartea”, a spus Andreea Raicu la un post de televiziune.

Andreea Raicu s-a retras din televiziune, pentru că, pur și simplu, nu se mai regăsea. Aceasta s-a dedicat altor domenii complet diferite. Vedeta deține linii de haine care îi poartă numele, cât și o revistă și un magazin online. Andreea Raicu și-a schimbat complet atitudinea, percepția și modul de a gândi atunci când a călătorit în India. În India, Andreea Raicu a meditat și s-a regăsit pe sine.

Andreea Raicu a renunțat la televiziune. Nimeni nu se aștepta la asta!
Bookzone

Andreea Raicu a lansat o carte?

Este adevărat, Andreea Raicu a lansat, de curând, cartea intitulată „Secrete aflate pe pielea mea”. Este un proiect în care s-a implicat extrem de mult. Un proiect în care și-a pus, la propriu, sufletul și la care a muncit din greu, mai ales, în ultimul an. Este un ghid de frumusețe, prin intermediul căruia, femeile învață, dacă își doresc, cum să aibă grijă de pielea tenului.

„Este o carte care conține foarte multă informație, atât din experiența mea, cât și este un ghid în care oamenii pot învăța cum să-și rezolve problemele tenului… Este un ghid de frumusețe complex. Nu este doar o carte scrisă despre experiențele mele. A contribuit și beauty editorul de la andreearaicu.ro cu toate informațiile de specialitate pe care eu nu le am, pentru că nu m-am confruntat cu toate problemele care se regăsesc în carte”, a mai completat Andreea Raicu.


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro