Reclamă

Au trecut aproape trei ani de când Denisa Răducu s-a stins din viață. Familia și fanii nu o pot uita nici acum pe artistă. Unii încă mai postează pe pagina ei de Facebook, alții îi ascultă încă muzica; dar cei mai mulți dintre ei încă o plâng pe Denisa, cea care era mereu cu zâmbetul pe buze.

Frumoasa artistă abia fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Aceasta urma tratamentele doctorilor, însă ca om de bază l-a avut pe vindecătorul Marian Vasile.

Ce mesaje îi trimitea Denisa Răducu vindecătorului

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi se luptă cu boala cumplită. Interpreta a sesizat că medicii făceau tot ce se putea pentru a o scăpa din ghearele morţii, dar nimic nu o vindeca. Așa că din disperarea de a se face bine, a apelat la Marian Vasile.

Acesta era cunoscut pentru tratamente naturiste vindecătoare. Artista a creat o legătură strânsă cu bărbatul, astfel ca uneori îl căuta chiar la telefon să o sfătuiască cu tratamentul.

„Marine! Sunt aşa fără vlagă şi fac temperatură des. Azi am făcut de trei ori. Am făcut şi frisoane.” scria Denisa Răducu.

Mesajele șocante pe care i le trimitea Denisa Răducu, vindecătorului Marian Vasile. Artista era absolut disperată să se facă bine
Arhivă

Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu de Moș Nicolae

Artista a decedat în data de 23 iulie 2017, iar de atunci părintele ei merge zilnic la cimitirul din Ștefănești. Uneori mai discută cu ea, alteori doar îi aprinde o lumânare și plânge. Nimic pe lumea asta nu mai e la fel în viața lui de când a plecat la îngeri. De Sfântul Nicolae, bărbatul a adus cu el la cimitir câteva dintre dulciurile preferate ale interpretei.

„Ce frumos era, de Sărbători, în căsuța noastră! Le puneam fiicelor noastre dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite, ce își doreau ele, eram atenți și la necesități. Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: ‘Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!’ Râdea și se bucura. Azi, de Moș Nicolae, casa e goală și tristă fără Denisa mea!”, își amintește nostalgic Emilian Răducu într-un interviu.


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro