Reclamă

Maria Cârneci a trecut prin clipe grele, în luna noiembrie a anului trecut, după ce soţul ei a încetat din viaţă. Îndrăgita artistă este îndurerată, iar acum a vorbit pentru prima dată, printre lacrimi, despre bărbatul care i-a fost alături aproape 40 de ani.

Soţul Mariei Cârneci a încetat din viaţă în luna noiembrie, în urma unei boli grave. Artista spune că boala i s-a agravat foarte repede, iar şocul decesului a fost unul imens.

Chiar dacă soţul său era bolnav, Maria Cârneci credea că acesta se va face bine, însă, cel mai probabil, spune artista, starea i se agravase, în ulimul timp, din cauza stresului şi nu s-a mai putut face nimic. Acesta a plecat într-o lume mai bună, dar a lăsat în urmă o durere imensă.

Maria Cârneci este îndurerată de pierderea suferită şi spune că, parcă, nu-i vine să creadă că bărbatul pe care l-a iubit aproape patru decenii s-a stins. Cu ochii în lacrimi, Maria Cârneci a vorbit despre ultimele cuvinte pe care soţul său i le-a adresat.

Ultima sa dorinţă a fost aceea de a nu fi îmbrăcat în haine colorate, atunci când nu va mai fi. Tot cu lacrimi în ochi, Maria Cârneci a povestit şi despre momentul în care l-a văzut pentru ultima dată.

”Era bulversat, mă privea în ochi şi mi-a spus: Mari, tu, Edi, Ana, nepoatele şi toată familia aţi fost viaţa mea. Te rog să mă îmbraci cu ce îţi spun eu. Nu îmi pui nimic colorat pe mine. El m-a privit lung, i-au dat lacrimile şi, parcă, mă ruga să nu plec. I-am spus că plec şi că vin a doua zi, s-a uitat lung. Abia am ajuns acasă şi apoi m-a sunat nora mea şi mi-a spus că a murit. A fost un om care nu m-a supărat cu nimic. A fost un om educat. După ce a plecat nu-mi găsesc rostul”, a spus Maria Cârneci la o emisiune tv, artista având doar cuvinte de laudă la adresa soţului său.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro