Reclamă

Dana Marijuana și-a abandonat cariera de artist pentru cea de mamă full time, iar acum are cu ce se mândri. Fiica ei cea mare, Alesia, în vârstă de 15 ani, s-a transformat într-o domnișoară foarte frumoasă. Tânăra și-a făcut debutul în lumea celebrității printr-un videoclip muzical.

Dana Coteanu, pe numele ei adevărat a fost prima artistă hip-hop din România. Puștoaica a rupt topurile în anii ’90 și a reușit să domnească alături de multe nume masculine celebre ale acestui gen muzical.

Dana Marijuana este singură

Deși era doar o adolescentă, talentul ei a fost recunoscut de mari personalități din hip-hop precum BUG Mafia și La Familia. Era una dintre cele mai dorite femei din perioada aia și încă și-a păstrat frumusețea.

Din păcate, cântăreața de hip-hop tocmai s-a despărțit de partenerui ei de viață. Aceasta a mai trecut în urmă cu ceva timp și printr-un divorț. Se pare că norocul în dragoste nu e de parte vedetei. Acesta părea că și-a găsit liniștea în brațele noului iubit, însă nu a fost să fie.

,,Oficial m-am despărțit de partenerul meu de viață”, a scris cântăreața pe comtul său oficial de facebook.

Dana Marijuana e din nou singură! Ce a spus „cea mai fidelă fată”, despr relația ei
Instagram

Dana Marijuana a mai avut probleme cu partenerul ei

Cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, spre surprinderea tuturor. Cântăreața a făcut anunțul despărțirii pe rețelele de socializare. Motivul nu a fost dezvăluit, însă în trecut s-au mai certat în legătură cu o fostă soție de-a lui. Acum se pare că oricare ar fi fost problema dintre ei, nu a mai putu fi trecută cu vederea.

,,Partenerul meu plătește tot! Am mare noroc cu el. În pandemia asta m-a lovit însă energetic trecutul, m-am luptat cu niște umbre. A venit din trecutul lui ceva care nu prea mi-a convenit. Ne-am certat bine de tot, până la urmă am trecut peste. Este vorba de o fosta lui soție, care nu știu ce voia de la el acum când el era cu mine. A făcut totul la mișto, gen: «îți arăt eu, ca bărbat ești fraier» și aia e! Eu în viața mea, dacă am văzut că doi sunt iubiți, niciodată nu m-am băgat să-i despart sau să mă dau la un bărbatul respectivei. Am trăit-o însă și pe asta! Nu vreau să mă mai căsătoresc, rămânem parteneri. Nu mai vreau certuri, discuții la divorț”, a declarant cântăreața pentru Antena Stars, la mometul respectiv.


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro