Reclamă

Andreea Bănică este una din cele mai îndrăgite vedete din România și împărtășește mereu momente din viața personală cu comunitatea ei. Nu are decât motive de laudă cu familia ei, așa că tot timpul actualizează paginile de socializare. Artista și soțul ei, Lucian Mitrea sunt căsătoriți de mulți ani, însă se răsfață ca la început.

În această dimineață, Andreea Bănică a avut parte de o surpriză tare plăcută din partea soțului său. Atent de fiecare dată cu frumoasa vedetă, acesta i-a gâdilat papilele gustative cu o cafea făcută de el. Impresionată de gest, Andreea a ținut să posteze momentul pe Instagram.

Cum a surprins-o Lucian pe interpretă

Andreea Bănică și soțul ei și-au regăsit dragostea pasională unul față de altul după o pperioadă mai dificilă. Acum cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se ascund de ochii curioșilor. Se răsfață cu mici atenții și declarații de dragoste, iar familia trăiește într-un mediu armonios.

Astăzi, Andreea s-a trezit într-un parfum îmbietor de cafea, pe care a preparat-o chiar preaiubitul ei partener de viață. După cum arată cafeluța din clip, putem spune că domnul Lucian este foarte priceput. Andreea Bănică a fost profund impresionată de gustul unic, care iese atât de bun doar atunci când cafeaua este pregătită de iubitul ei.

„Soțule ești cel mai talentat la cafea!”, a spus vedeta în timpul videoclipului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Cum i-a mulțumit Andreea Bănică soțului ei

Nimic nu ar fi fost mai frumos pe lume drept răsplată decât o declarație de iubire din partea vedetei. Aceasta s-a lăudat cu ceașca de cafea făcută parcă de un artist și de sigur, cu Lucian, care o însoțea la masă. Fanele de pe Instagram au fost foarte geloase pe Andreea. Artista este trataă ca o rpințesă de soțul ei.

De asemnea, în descrierea videoclipului, Andreea Bănică i-a scris câteva rânduri de dragoste. Interpreta este recunoscătoare pentru zâmbetul pe care-l aduce pe fața ei mereu, dar și pentru toate clipele superbe trăite împreună.

„Cea mai importantă calitate a bărbatului alături de care alegi să îți petreci viața e să te facă mereu să râzi ❤️”, i-a declarat cu dragoste Andreea pe Instagram.

Andreea Bănică este răsfățată până peste cap de soțul ei. „Cea mai importantă calitate a unui bărbat este.."
Instagram

Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro