Reclamă

TJ Miles este unul dintre cele mai cunoscute personaje din online. TJ a devenit faimos datorită mixului de engleză cu română pe care îl folosește. Miles tocmai ce și-a anunțat fanii că va face parte din echipa „Faimoșii” de la „Survivor”, așa că are nevoie de susținere. 

Acum, acesta este dispus să renunțe la confortul și la luxul de acasă pentru Republica Dominicană. Dacă până acum era familiar doar celor activi în online, anul viitor, TJ Miles își va face debutul în televiziune.

Cum a reacționat TJ Miles, atunci când a gustat preparate românești

TJ Miles, pe numele său real Tiberiu Iordache s-a născut în Constanța. Nu a petrecut prea mult timp pe aici, deoarece părinții lui s-au mutat în Abu Dhabi, apoi în Canada. Acolo și-a trăit cei mai mulți ani din viață și a căpătat multe dintre obiceiurile acelei culturi. Șia schimbat numele pentru a se integra, a învățat engleza, a trăit diferit.

Însă, nu e străin de limba română sau de bucatele tradiționale. Este mândru că provine din România, însă multe dintre preparatele românești le-a uitat. Se pare că el este dovada vie a proverbului „Poți scoate românul din țară, dar nu poți scoate România din el”.

Cum a reacționat TJ Miles, atunci când a gustat preparate românești. Reacția virală a „faimosului” de la Survivor, când a mâncat castraveți murați. VIDEO
Instagram

Ce preparate a savurat TJ Miles

Vă atenționăm că după vizionarea clipului veți ajunge direct la frigider în bucătătrie. Mai ales că ne aflăm în postul Crăciunului, iar pofta este cu atât mai mare. Concurentul de la „Survivor” s-a delectat cu celebrele jumări, castraveți murați și zacuscă. Nu se putea opri din savuratul alimentelor tradiționale.

Tiberiu Iordache, pe numele lui primit la naștere, va face parte din echipa „Faimoșii” și are de gând să lupte până va fi cel care vine cu premiul acasă. Publicul abia acum a început să afle aspecte despre viața lui TJ.

„Sunt un survivor. Mie îmi place în România. Noi suntem foarte tari. Planeta asta are nevoie de români.”, a declarat Tiberiu în emisiunea „La Măruță”.


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro