Reclamă

Nici bine nu a început competiția „Survivor România” 2022, că deja au apărut primele conflicte între vedetele care vor face parte din show. 

Andreea Tonciu a vorbit deschis despre situația în care se află acum cu Elena Chiriac. Cele două concurente și-ar fi aruncat săgeți otrăvitoare, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Ce spune Andreea Tonciu despre conflictul cu Elena Chiriac, colega ei de la „Survivor România”!

Zilele trecute, o parte dintre concurenții de la „Survivor România” au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au fost nevoiți să participe la jocul „Sosurile iuți”. Vedetele au răspuns întrebărilor lui Măruță, iar dacă refuzau, acestea trebuiau să mânânce iute.

Andreea Tonciu a fost cea care a refuzat să mănânce iute și a afirmat, fără rețineri, că Elena Chiriac va fi veriga slabă a echipei ”Faimoșilor”. După aceste declarații ale brunetei, Elena Chiriac a transmis un mesaj dur, în direct, la tv.

”Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!”, a fost mesajul tinerei.

foto: captură PRO TV

Întrebată în ce relație este cu Elena Chiriac, Andreea Tonciu a ținut să precizeze că între ele nu există niciun conflict.

”Ferească-mă Dumnezeu, nu, nu este (n.r. nu există niciun conflict între ea și Elena Chiriac).

Nu pot să mă numesc prietenă cu ea, pentru mine prietenia înseamnă mult, ne-am cunoscut doar, nu am avut când să avem un conflict. Pur și simplu a fost un joc (n.r. sosurile iuți). Nu, nu este (n.r. nimic personal)”, a declarat Andreea Tonciu, pentru Fanatik.

Emisiunea va fi difuzată la PRO TV

Noul sezon al emisiunii Survivor România 2022 se va desfășura la PRO TV, după ce postul tv a preluat formatul de la Kanal D.

La începutul lui 2022, vedetele vor pleca în Republica Dominicană. TJ Miles, CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Emil Rengle, Xonia, Laura Giurcanu, sunt concurenții din echipa Faimoșilor.

Cu toții se vor lupta pentru a intra în posesia marelui premiu. “Survivor România” oferă un premiu în valoare de 100.000 de euro.

“Așteptările o să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat. S-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai”, a mărturisit prezentatorul Daniel Pavel, pentru ProTV.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro