Reclamă

Din cauza problemelor medicale, Augustin este nevoit să renunțe la proiectul Survivor România.

Augustin Viziru a părăsit aseară competiția Survivor cu lacrimi în ochi și în aplauzele tuturor concurenților, însă, înainte de a pleca, le-a dat câteva sfaturi colegilor din echipa Faimoșilor.

„Cu cât sunteți mai relaxați și atenți la detalii, cu atât va fi mai bine. Oni, știi foarte bine cine ești, lasă nervii deoparte că atunci o să dai randament mult mai mare. Lino, ce o să faci de acum, o să te definească ca om în viață. Să ai mare grijă de voi. Să aveți grijă mare de voi. Să aveți grijă unii de ceilalți. Să nu uitați că este un joc, să vă distrați, să vă simțiți bine. Când e cazul o să fie și nervi, dar vă doresc baftă și să vă îndepliniți obiectivele fiecare.”, le-a spus Augustin Viziru colegilor săi.

Augustin Viziru se însoară
Mai mult decât atât, Augustin Viziru a transmis un mesaj și pentru susținătorii lui. Cu ocazia aceasta, a făcut o mare dezvăluire de zile mari. La 9 ani de la divorț, Augustin Viziru este pregătit pentru a-și întemeia o familie. În plus, iubita sa este însărcinată, iar peste câteva luni îi va dărui o fetiță, așa cum Ruby l-a dat de gol la ceremonie.

„Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos.

Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii.”, a mai adăugat Augustin Viziru.

Multe persoane și-au dorit să afle cine este femeia misterioasă care îl va face tată pe Augustin Viziru, însă acesta a avut grijă să fie extrem de discret după ce a divorțat de Oana Mareș. Mulți ani, multă lume a crezut că Doinița Oancea este iubita sa, însă cei doi sunt doar foarte buni prieteni.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro