Reclamă

Geta Sterp, sora mai mică a lui Culiţă Sterp, a transmis un mesaj extrem de puternic despre naturalețe. Aceasta s-a filmat la stână, exact așa cum arăta, fără machiaj sau filtre. Mesajul pe care îl transmite în videoclip este că nu trebuie să-ți fie rușine cu tine.

Fără păr aranjat sau haine de fiță, Geta a reușit să creeze o atmosferă foarte emoționantă într-un videoclip devenit viral pe TikTok. Femeia nu se teme să arate cine este cu adevărat și povestește despre greutatea cu care oamenii recunosc pe internet cine și cum sunt în realitate.

Ce mesaj a transmis sora cea mică a lui Culiță Sterp

Geta Sterp a dat dovadă de un curaj extraordinar de a se afișa pe internet. Sinceră și fără să se ascundă în fața unei imaginii false pe Instagram, aceasta s-a filmat pe câmp cu oile. Sora cântărețului se mândrește cu munca pe care o face, pentru că este cinstită și nu are niciun motiv de rușine.

Și ce dacă are un coș pe față și nu e îmbrăcată în rochie de seară? Geta a devenit virală pentru că încurajează oamenii să fie mai reali și să fie mândri de ce fac indiferent, că nu toata lumea e vedetă.

„De ce nu putem fi noi exact așa cum suntem? De unde atâta perfecțiune?”, sunt câteva întrebări pe care și le pune Geta, atât ei cât și publicului.

@diana.blogger#foryoupage #foryou #bucurestiromania?? #moldova #chisinaumoldova #familiasterp

♬ River Flows in You – Thomas Swanson

Fanii au reacționat imediat

Comentariile urmăritorilor s-au întrecut în complimente. Oamenii s-au regăsit în cuvintele frumoase pe care le spune Geta Sterp. Care mai de care a felicitat-o pentru gândirea sinceră pe care o are și au fost de acord cu falsitatea care se expune pe internet.

Sora lui Culiță Sterp s-a filmat la oi, fără rușine! Declarațiile sincere despre viața imperfectă: „Sunt îmbrăcată așa, cu cizme și vestă de lână”. VIDEO
Instagram

„Ai tot respectul meu. Toți judecă, dar mulți nu înțeleg.”, „Felicitările mele, mereu am apreciat femeile simple…frumusețea simplă este cea mai adevărată”, au fost câteva din sutele de complimente primite.


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro