Reclamă

Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a luat, în ultima lună a anului 2021, o decizie neașteptată. Bruneta a hotărât să scoată la vânzare mașina pe care o conduce de 15 ani. 

Este vorba despre o mașină marca Lancia Ypsilon multi-jet, din anul 2005, condusă până mai ieri Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman. Deși o leagă foarte multe amintiri de ea, bruneta a decis că se va despărți de ea.

Silvia Chifiriuc a decis să își vândă mașina. Cât vrea soția lui Petre Roman pe ea

3.000 de euro este suma la care Silvia, soția lui Petre Roman, a decis să ceară pe ea. Prețul este ușor negociabil, dar, având în vedere că este foarte bine întreținută, sigur nu va duce lipsă de doritori.

„Este o mașină pe care o am de 15 ani. Am cumpărat-o cu 15.000 de euro, din Italia și m-am folosit de ea, iar acum am pus-o la punct și îmi doresc să o dau mai departe.

Este o mașină foarte bună! E normal și se întâmplă să ne mai și desprindem de lucrurile dragi. M-am servit de ea cu plăcere, am nimerit-o extraordinar de bine, iar de când am cumpărat-o nu am avut nicio problemă cu ea, dar a venit momentul să o dăm mai departe și să facem loc pentru altceva.

Pur și simplu, este un moment în care am nevoie să elimin anumite lucruri, aspecte din viața mea pe care le țin și nu le folosesc. E bine să le dau mai departe și poate cineva se folosește și are nevoie mai mult decât mine”, a dezvăluit Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, pentru Cancan.

Silvia Chifiriuc a decis să își vândă mașina. Cât cere soția lui Petre Roman pe autoturism
OLX

Petre Roman a divorțat de Mioara după 33 de ani de mariaj

Fostul premier al României a decis, în 2007, să divorțeze de Mioara, mama Oanei Roman. Tot atunci, Petre Roman a început relația cu soția lui actuală, Silvia Chifiriuc.

Imediat după divorț, Petre Roman a rupt total legătura cu fosta sa consoartă, care i-a fost alături 33 de ani, dar nici cu cele două fiice ale sale, Oana și Catinca, nu a rămas în relații prea bune.

„Oana și-a dorit să se apropie de Petre Roman, e treaba ei. Fiecare are principiile sale în viață, eu pe ale mele, Oana pe ale ei, nu am ce să spun despre situația lor.

Dacă Petre Roman m-ar căuta, acum, să fiu sinceră, nici nu știu cum aș reacționa, voi vedea la acel moment, deși nu cred că se va întâmpla” , a precizat Catinca Roman, pentru Fanatik.

 

 


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro