Reclamă

Emilia Ghinescu, mărturii sfâșietoare despre divorțul de primul soț! Solista a trecut prin momente dificile, după ce a ales să se despartă de tatăl copiilor săi. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, artista și-a deschis sufletul și a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei. 

Emilia Ghinescu, mărturii sfâșietoare despre divorțul de primul soț!

Recent, Emilia Ghinescu a fost invitată la emisiunea „Folclorul sub lupă”, de la Etno TV, acolo unde a rememorat unul dintre cele mai cumplite momente din viața sa: divorţul de primul soţ. Emilia Ghinescu s-a măritat la vârsta de 18 ani cu un bărbat mai mare decât ea. După șapte ani de mariaj, cei doi au decis să divorțeze, deși au împreună un băiat și o fată.

foto: captură video

Emilia Ghinescu a explicat că cel mai greu i-a fost să-i spună fiului său că vor divorța. Ea a spus că băiatul a rugat-o să nu se despartă de tatăl lui.

„Când m-am despărțit de tatăl lor, am discutat cu băiatul meu ca intre prieteni, i-am explicat situația, el a știut ce s-a întâmplat și ce va fi în viitor. I-am explicat că o să fie liber să aleagă oricând unde va vrea să meargă. Nu mi-a fost deloc ușor. Au fost momente în care băiatul meu plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta. Cel mai greu mi-a fost când mi-a zis: măcar pentru mine, întoarce-te la el! Atunci a fost cel mai greu”, a povestit Emilia Ghinescu, cu ochii înlăcrimați, potrivit starpopular.ro.

Emilia Ghinescu și-a refăcut viața la doi ani de la divorț

La doi ani de la divorțul de primul soț, Emilia Ghinescu și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, Sebastian. Artista susține că bărbatul i-a acceptat pe cei doi copii din primul mariaj și au o relație minunată. Solista și cel de-al doilea soț au împreună o fetiță, pe nume Anastasia.

„Când l-am cunoscut pe Sebastian, nu l-am obligat pe fiul meu să vina la mine. L-am lăsat pe el să vina la noi, să se împrietenească cu Sebi, să nu vadă în el un dușman, să nu fie gelos. Copilul meu a venit atunci când a simțit el. Nu orice femeie care a avut o căsnicie cu doi copii poate să mai întâlnească pe cineva care s-o iubească și să-mi iubească copiii așa cum a făcut Sebastian. Mi-a iubit copiii că și cum ar fi fost copiii lui. Fetița mea îi spune tata”, a mai declarat Emilia Ghinescu, pentru sursa citată mai sus.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro