Reclamă

 Costel Burlacu, tatăl Vanessei Burlacu, studenta din Iași care a fost înjughiată de mai multe ori, alături de iubitul ei de origine marocană, Youssef Ajniyah, a vorbit pentru prima dată despre tragedia care a șocat toată țara. 

Vanessa Burlacu, studenta înjunghiată la Iași, în casa iubitului ei, avea o relație foarte apropiată cu părinții ei. Fata avea doar 23 de ani și multe planuri de viitor. Din păcate, inima ei a încetat să bată mult prea devreme.

Ce s-a întâmplat cu studenta din Iași, înainte să fie înjunghiată. Tatăl victimele este desfigurat de durere

Tatăl Vanessei, studenta înjughiată la Iași, nu își poate reveni din șoc. Bărbatul a povestit în presa locală ce s-a întâmplat cu fiica lui, cu doar câteva zile înainte să moară. Familia se pregătea de Crăciun.

„Duminica trecută a fost aici, acasă. Ultima oară am vorbit marți cu ea. Voia să amenajăm casa în care ea stătea cu prietenul ei.

Trebuia să merg să o ajut cu luminițele de sărbători acolo, la casă… După aceea nu am mai auzit nimic de la ea, până când am aflat vestea. Nu avea dușmani.

Nu se certase cu nimeni înainte de nenorocirea asta. Ea studia, în anul II, la Școala Postliceală «Grigore Ghica Vodă», din Iași.

V-am spus că discutasem cu ea să amenajăm frumos acolo, la casă. Nu știu ce s-a întâmplat sau cine a făcut asta… Am vorbit și la Parchet, am discutat și cu polițiștii. Oamenii au unele indicii, dar eu cred că nu știu mai multe decât ceea ce știți și dumneavoastră”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Costel Burlacu, tatăl Vanesei, studenta înjughiată la Iași, pentru bzi.ro.

Principalul suspect din cazul Vanesei este dat în urmărire internațională

Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect din cazul Vanesei, studenta din Iași ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, alături de iubitul ei, fost dat în urmărire internațională.

Ce s-a întâmplat cu studenta din Iași, înainte să fie înjunghiată. Tatăl victimei face dezvăluiri cutremurătoare
Poliția Română

El este un tânăr, în vârstă de 20 de ani, de origine marocană, născut în Canada. El este student la Medicină și coleg cu victimele. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. Detalii crimei sunt greu de crezut.

„Persoana de sex feminin prezenta 33 de plăgi înțepat-tăiate, iar persoana de sex masculin prezenta 17 plăgi înțepat-tăiate cu atingerea organelor vitale. Dispunerea lor părea aproape identică, deci primele păreau cam la fel. Moartea este violentă, consecutiv multiplelor plăgi”, a declarat Diana Bulgaru, director IML Iasi.

Prim procuror Mihaela Apostol, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, a anunțat că suspectul a fost dat în urmărire internațională.

„S-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Descoperirea a fost făcută de către organele de poliție care au fost informate cu privire la posibila dispariție a tânărului student care în cursul zile de 10 decembrie ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles. Cadavrele prezentau urme de violență, iar în imobil s-au identificat urme de ardere”, a declarat oficialul.

 

 

 


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro