Interlopul Costel Corduneanu a intervenit în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea, ținându-i partea cântărețului.

Interlopul Costel Corduneanu a intervenit în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea, ținându-i partea lui Alex. Între cei doi artiști au avut loc, în ultima perioadă, schimburi dure de replici, fie prin intermediul rețelelor de socializare, fie față în față. Abi Talent a realizat recent un video extrem de dur la adresa lui Alex Velea, jignindu-l pe artist fără niciun fel de menajament: “Bă, Velea, mai calmează-te, mă! Că ai 40 de ani și un metru cincizeci! Calmează-te, nebunule, calmează-te! Gata, că nu te bagă nimeni în seamă! Gata!”.

În replică, Velea a punctat și el pe conturile de socializare. ”În trei minute fac lumea să te vadă fix cum ești. O poșircă, ultima brichetă din tomberon, un flaușat, intersecția dintre labă și neșansă. Zice bine bătrânu’. Nu sunt homofob, am o miniproblemă cu tine: că nu recunoști că trăiești cu noul tău cameraman”, a scris Alex Velea pe pagina lui de Instagram.

Mai mult, Velea a dezvăluit și că a fost sunat de tatăl lui Abi, aflat în detenție. ”Băi, Laby! M-a sunat taică-tu de la pușcărie și m-a rugat să te iert pentru hazu’ slab pe care-l ai, fiidcă tu nu ai fost chiar un copil dorit. Ai fost mai mult un „accident”. Plus că el și-a dorit fată. Tu ți-ai făcut ambiția și ai ieșit jumătate fată, jumătate băiat. Dacă tot stăteam la taină ca bătrânii, mi-a recunoscut că te-ai născut la 8 ani (în primii „7 ani de acasă” cică asimilezi multe info, îți dezvolți caracterul, rușinea și respectul). A… Și a mai zis că te salută”, a scris Alex Velea la InstaStory.

În mijlocul scandalului dintre Abi Talent și Alex Velea a intervenit ieri, neașteptat, și interlopul Costel Corduneanu, care a postat un mesaj de sprijin pentru Velea, criticându-l pe Abi. ”Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre alex velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!”, a scris Corduneanu.