Reclamă

Tenismana Sorana Cîrstea este plecată în vacanță unde se recuperează după accidentarea suferită șluna trecută. Sorana a avut timp în vacanță să meargă la o ședință foto unde a pozat incendiar.

Sorana Cîrstea a participat la o sesiune foto alături de Eugenie Bouchard, o altă jucătoare de tenis. Eugenie are 27 și este locul 251 WTA.

Cele două sportive sunt sponsorizate de New Balance și au participat împreună la un shooting. Tenismena se declară încântată de noua colaborare.

Social media

„Iubesc noua colaborare (dintre New Balance și Staud)”, a scris pe o rețea de socializare.

Fotografiile celor două tenismene au fost postate pe internet. Au apărut și pe rețelele de socializare ale celor două, cât și pe contul producătorilor articolelor vestimentare.

Sorana Cîrstea a mai avut și în trecut ședinte foto pentru diferite campanii. Românca se bucură și de aceste parteneriate care îi cresc veniturile cu sume destul de bune, datorită implicării sale. Are parteneri atât în țară, cât și internaționali.

Este iubita lui Ion Ion Țiriac

Tenismena se iubește cu băiatul celui mai bogat român, Ion Țiriac încă din 2017. Deși mulți așteaptă ca cei doi să facă pasul cel mare, să ajungă în fața ofițerului stării civile, mai este până atunci. Cei doi îndrăgostiți nu se grăbesc pentru pasul cel mare. Băiatul lui Țiriac mergea la meciurile Soranei încă din 2017 și o susținea din tribune.

La doi ani după, se finalizează divorțul de Ileana Lazariuc, iar cei doi se pot afișa în voie. Ba mai mult, Ion Ion Țiriac i-a trimis iubitei sale un mesaj public înainte de meciul de la Wimbledon pe care îl juca cu Samantha Murray.

„Câștigătorii nu pierd niciodată, ei învață și perseverează! Indiferent de ce se întâmplă, tu ești puternică. Iar noi suntem mai mult decât mândri, fie că soarele strălucește sau plouă”, a fost mesajul transmis de acesta.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro