Nici după despărțirea definitivă, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu au reușit să rezolve conflictele dintre ei.

Mai mult, în ultima perioadă se pare că nici cei doi copii au cuplului nu mai sunt neutrii și au trecut în tabăra tatălui. Potrivit spuselor lui Silviu Prigoană, cei mici refuză să își vadă mama. Care este motivul?

Relația dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu a fost una tumultoasă, presărată cu numeroase despărțiri și împăcări, iar de câțiva ani a ajuns la final. Acum cei doi copii ai cuplului, Maximus și Eduard, locuiesc alături de tatăl lor și nu sunt prea încântați atunci când trebuie să își viziteze mama.

Se pare că mărul discordiei dintre Adriana Bahmuțeanu și cei doi fii ai săi ar fi vaccinul anti-covid. Maximus, băiatul cel mare, i-ar fi cerut acesteia să îi dea acordul pentru a se vaccina, însă Adriana Bahmuțeanu s-a opus vehement.

 „Eu respect programul de vizită, apoi e treaba mămicii cum se descurcă să-i ia, să-i aducă. Iar că nu se înțeleg, e treaba lor. I-a văzut săptămâna trecută. Acum, cel mare, de 14 ani, nu mai e copil, are buletin, e în alt conflict, i-a cerut mămicii lui să-i dea acceptul să se vaccineze, dar ea nu vrea, i-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea.”, a declarat Silviu Prigoană, pentru impact.ro.

Copiii Adrianei Bahmuțeanu refuză să își vadă mama! Care este motivul. „I-am trimis obligatoriu în vizită, ei nu vor să meargă.”
Facebook

Copiii Adrianei Bahmuțeanu refuză să își vadă mama

Mai mult, se pare că pe lângă disputele legate de vaccin, băieții Adrianei Bahmuțeanu nu prea își mai doresc să meargă în vizită la ea, iar motivul este același. Silviu Prigoană a declarat că Maximus și Eduard nu vor să se stea cu Adriana Bahmuțeanu tocmai pentru că aceasta este nevaccinată.

„Ok, nu mă bag în discuțiile lor, dar copilul nu poate să meargă în diverse locații, cu colegii lui, la diverse aniversări. De acolo e conflictul între ei. Discuții de doi bani care nu-și au rostul. Nu înțeleg mai nimic. E dorința copiilor să se vaccineze, eu i-am trimis obligatoriu în vizită, i-am scos afară din curte, că ei nu vor să meargă, pentru că ea nu e vaccinată”, a mai spus Silviu Prigoană.