Ce pensie are Silviu Prigoană? Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu primește lunar o sumă mare de bani. Pensia pe care o primește în fiecare lună îi permite să își facă toate poftele. Omul de afaceri câștigă aprope cât salariul unui CEO de multinațională. Fostul deputat de București și afacerist, Silviu Prigoană a vorbit despre pensia pe care o are. 

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, Silviu Prigoană are o pensie destul de mare. Acesta a decis să se pensioneze acum un an. Omul de afaceri a cotizat ani de-a rândul la fondul de pensii. Astfel, a reușit să se pensioneze cu zece ani mai devreme.

Ce pensie are Silviu Prigoană

Deși are doar 56 de ani, Silviu Prigoană se bucură de o pensie care poate fi comparată cu salariul unui CEO de multinațională. S-a pensionat cu zece ani mai devreme și banii pe care îi primește lunar îi permit să ducă o viață fără lipsuri. Omul de afaceri a spus ce pensie are.

„32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro).

Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele.”, a spus Silviu Prigoană, invitat în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D

Ce pensie are Silviu Prigoană. Îi intră în conturi o adevărată avere, lună de lună!
Sursă foto: Viva!

Silviu Prigoană, om de afaceri și politician român

Silviu Prigoană este un om de afaceri și politician din România. S-a născut în Cluj, pe 22 decembrie 1963. Afaceristul este acționar principal la Rosal Grup și a fost deputat de București în perioada 2008-2012, din partea PD-L. Este, de asemenea, fondatorul postului de televiziune Realitatea TV și nu numai. Omul de afaceri culege roadele muncii sale și se bucură de sume colosale care îi intră, lunar, în cont.