Like Creața e gata să devină din nou mămică! Șatena de la emisiunea ”Chefi la cuțite” este din nou însărcinată, la doar patru luni de când a născut.

Cristina Lupu cunoscută în mediul online drept Like Creața așteaptă încă un copil. Vestea a venit în urmă cu doar câteva zile. Like Creața le-a recunoscut fanilor că este conștientă că și-a pus viața în pericol. În urmă cu doar câteva luni Like Creața devenea mamă pentru prima dată, iar acum se pare că familia se mărește din nou!

Like Creața e gata să devină din nou mămică. A riscat enorm dar nu regretă nimic

A rămas însărcinată la numai 4 luni de la nașterea primului copil. Like Creața și-a pus viața în pericol: „Am luat decizia fără să mă consult cu medicul meu”
Instagram

„Am primit multe întrebări dacă e ok că am rămas așa repede însărcinată, având în vedere că am născut prin cezariană. Am rămas însărcinată când Eza avea 4 luni. Știam că indicat e să aștepți 1 an sau măcar 10 luni. Văzând că mă simt foarte bine, am zis de ce nu?! O decizie pe care am luat-o fără să mă consult cu medicul meu”, a scris Like Creața pe Instagram.

Tânăra a mărturisit tot pe pagina sa de Instagram, că abia în momentul în care s-a dus la control a realizat că s-a jucat cu viața ei. Like Creața le-a mărturisit fanilor că o astefel de sarcină este de greu de dus.

„Abia când am fost la control am aflat ce riscuri implica această sarcină. În cazul în care sarcina s-ar prinde fix pe tăietură sau lângă, șansele ca aceasta să se desprindă sunt foarte mari, aproape de 100% și asta ar fi dus la alte complicații. Una ar fi fost să nu mai poți avea copii după ce ai naște, iar sarcina oricum ar fi fost dusă cu greu până la capăt. Evident, contează și cât e de puternic organismul tău și cât de repede se recuperează. Dar chiar și așa, e riscant. Ce să zic, m-am jucat de-a D-zeu fără să vreau, dar DUMNEZEU a ales să fim bine”, a mai scris pe pagina sa de Instagram.

Like Creața le-a transmis fanilor că din acel moment, a decis să nu mai facă nimic fără sfatul unui medic. A recunoscut că s-a speriat foarte rău și că a trecut prin momente cumplite.