În prim-planul dezvăluirilor se află acum secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. Liviu Dragnea a vorbit despre relația pe care a avut-o cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență și a scos la iveală informații uluitoare.

Fostul lider al PSD spune că deși nu a vrut să îl schimbe pe Raed Arafat din funcție, acesta are o mare problemă. Dragnea critică faptul că sistemul UPU din spitale a fost dezvoltat de Raed Arafat în detrimentul Ambulanței.

1. Liviu Dragnea îl face praf pe Raed Arafat

„Serviciul Roman de Ambulanță este la ora asta serviciul care asigură cea mai mare parte a intervențiilor medicale”, a dezvăluit fostul președinte al PSD.

Liviu Dragnea a mai declarat la Realitatea PLUS că nu a avut niciodată intenția de a-l schimba pe Raed Arafat din funcție. El susține că dacă și-ar fi dorit acest lucru, ar fi făcut-o cu siguranță.

Marea problemă a lui Raed Arafat, spune Dragnea, este că își dorește să aibă monopol pe SMURD. Această dorință de a gestiona singur tot ce înseamnă sistem de urgență de la noi din țară nu îi face bine, explică fostul lider social-democrat.

2.Dragnea critică Departamentul pentru Situații de Urgențe

Cei de la SMURD sunt foarte buni, își riscă viața și salvează vieți, spune Liviu Dragnea. Cu toate acestea, ei nu au o pregătire medicală. Din cauza acestui lucru, sunt forțați să ia un pacient aflat în stare critică și să îl ducă până la spital. Fostul social-democrat critică faptul că s-a blocat scoaterea de posturi de medici pentru Serviciu Român de Ambulanță.

Liviu Dragnea a mai vorbit, de asemenea, despre restricțiile pe care trebuie să le respectăm din cauza pandemiei de coronavirus. Faptul că oamenii își pun întrebări și au nelămuriri nu înseamnă că sunt conspiraționiști, anti-vacciniști, sau anti-europeni. Deși a fost vaccinat împotriva virusului nemilos apărut în China, Dragnea pune că în acest moment nu se mai vede o speranță în campania de vaccinare.

3. Copiii sunt folosiți în „reclame mincinoase”

„Faptul că sunt folosiți copiii fără niciun fel de rezervă, cu un cinism politic și economic inimaginabil în reclame mincinoase arată cât de fără Dumnezeu sunt acești nemernici”, critică Dragnea.

Fostul lider al PSD a mai precizat că din moment ce se spune că vaccinul conține speranța că elevul o să-și poată să își ia învățătoarea în brațe, și acest lucru nu s-a întâmplat, e o reclamă mincinoasă.