Nu, nu trebuie să ieșiți afară la zăpada pentru a afla cine dublează vocea Anei din Frozen. Vă informăm noi chiar aici, în confortul locuințelor voastre. Andra Gogan este adolescenta care a făcut senzație peste tot pe internet cu vocea ei. Ea este deținătoarea glasului gingaș care ne invită în fieare iarnă să construim un om de zăpadă.

Într-o discuție cu cei de la PROFM, Andra a dezvăluit că, pe lângă multe alte personaje de pe Dinsey cărora le-a dublat vocea, tot ea se află și în spatele Anei din Frozen. Te întrebi cum de nu ai recunoscut-o până acum? Ca să te convingi, o poți asculta live pe canalul de Tiktok de la PROFM România.

Vocea din spatele melodiei de pe buzele tuturor, atunci când vine iarna: „Hai afară la zăpadăăă”

Andra Gogan este cea care îi dublează vocea Anei din Frozen și nu ar fi putut exista o variantă mai bună. Parcă se și aseamana cele două dacă ne uităm mai bine. Ana din Frozen este o tânără curajoasă și optimistă care pornește într-o călătorie incredibilă în căutarea surorii sale Elsa, Regina Zăpezilor. Andra Gogan este și ea o tânără foarte determinată să cucerească industria muzicală și de ce nu cea a desenelor.

Echipa PROFM a postat de curând un clip pe Tiktok în care Andra Gogan ne dezvăluie prin entuziasmul ei cât de mult a îndrăgit acest personaj. Vocea ei sună live exact ca originalul pe care îl ascultăm la televizor de fiecare dată când vedem filmul!

@profmromania Ana din Frozen la PROFM! @andragogan @liza_sabau @feresteanu #profm #openradio #lizasifere #voice #disney #frozen ♬ original sound – PROFM

Ce personaje celebre a mai dublat Andra Gogan

Andra Gogan este una dintre cele mai de succes tinere cântărețe din România. Părinții ei au îndemnat-o încă din copilărie să pornească pe acest drum. Astfel, ea a început să cânte de la vârsta de 3 ani, dar s-a făcut remarcată datorită mai multor talente.

Artista a devenit un idol în rândul celor mici, mai ales prin talentul ei actoricesc care a condus-o către dublarea vocilor din desene animate. Andra Gogan a cunoscut faima dând glas celor mai iubite personaje de pe toate canalele de desene animate: Doctorița Plușica (Disney Junior), Haideți, tineri titani! (Cartoon Network), Violetta (Disney Channel), Phineas și Ferb (Disney Channel), Cățelul blogger (Disney Channel), Sofia întâi (Disney Junior), Jake și Pirații din țară de nicăieri (Disney Junior).

Acum s-a aflat! A cui este vocea din spatele melodiei de pe buzele tuturor, atunci când vine iarna: „Hai afară la zăpadăăă”
Instagram