Sebastian Dobrincu s-a reîntors la Ioana Ignat. Tânărul milionar „i-a dat papucii” vloggeriței Mimi și nu mai știe ce să facă. Încurcate sunt căile dragostei, nu-i așa?

Mai târziu a renunțat la Universitatea Stanford după ce s-a mutat în Silicon Valley, unde și-a stabilit primul sediu al companiei. Sebastian Dobrincu a lucrat cu clienți de toate felurile, de la angajatori individuali până la startup-uri și corporații Fortune 500. El este, de asemenea, cunoscut pentru faptul că a fost numit „Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley”. Pentru cei care nu știu, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit în urmă cu cinci luni de zile, dar se pare că acum sunt din nou împreună. Tinerii au postat o poză pe rețelele de socializare, în care se sărută, iar reacția fanilor a fost pe măsură!

Sebastian Dobrincu s-a reîntors la Ioana Ignat. Milionarul a făcut marele anunț

 

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Micul milionar jonglează cu inimile fetelor! Sebastian Dobrincu „i-a dat papucii” vloggeriței Mimi și s-a întors la Ioana Ignat Instagram

Un norocos și a lui jumătate”, a scris Sebastian Dobrincu în dreptul fotografiei. Artista Ioana Ignat este mai fericită ca niciodată! Ioana și Sebastian s-au împăcat. Se pare că deși au fost despărțiți câteva luni, cei doi se iubesc mai mult ca niciodată. Sebastian și Ioana și-au surprins plăcut fanii din mediul online cu o fotografie superbă.

„Inimă naivă’, melodie ce transmite un mesaj emoționant despre despărțirea de persoana iubită. La acea vreme, cei doi erau la începutul relațieil. „Împreună cu Ioana și întreaga echipă am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o dată în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită‘, declara Sebastian, potrivit Avantaje.ro.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară. Mă bucur pentru voi’/ ‘Sunteți superbi! Așteptam clipa asta’,/’Nu pot să cred!!!’,/ ‘Sunteți făcuți unul pentru altul, sunt doar câteva din reacțiile fanilor. Este clar nu doar cei doi se bucură de faptul că formează din nou un cuplu.