Smiley și Gina Pistol au devenit pentru prima oară părinți, în luna martie a acestui an, după ce Josephine a venit pe lume. Recent, cântăreţul a publicat pe reţelele de socializare o imagine emoţionantă cu fiica sa spre bucuria internauţilor.

Deși Gina Pistol și Smiley nu le-au arătat fanilor chipul fiicei lor, fiecare fotografie cu Josephine este o mare bucurie pentru ei. Fetița celor două vedete crește repede și părinții ei sunt foarte mândri de ea.

1. Fotografie virală cu, Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

În urmă cu doar câteva ore, Smiley a publicat pe Instagram, la secţiunea Story o fotografie emoţionantă cu fiica sa, Josephine, în timp ce o ţine în braţe.

Profitând, cel mai probabil, de vremea frumoasă de afară, Smiley și fiica lui Josephine, au fost, așa cum se vede și în imaginea de mai jos la o scurtă plimbare în aer liber. Artistul nu a putut rezista și a imortalizat momentul inedit.

2. Cu cine seamănă Josephine

În urmă cu două luni, Gina a încercat să le-o descrie fanilor pe Josephine. Toată lumea se întrebă cu cine seamănă micuța, așa că iubita lui Smiley le-a făcut o…caracterizare.

„Cu cine seamănă asta mică?. Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi.

Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, povestea Gina Pistol.

Fotografie virală cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Cu a apărut Josephine pe Instagram
Instagram

3. Motivul pentru care Gina Pistol și Smiley nu-i arată chipul fiicei lor

De când Josephine a venit pe lume, Gina Pistol și Smiley au fost întrebați de ce nu-i arată chipul fiicei lor. Vedeta Antena 1 a declarat că e strict alegerea lor. Ea e de părere că nu e momentul să facă asta acum.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, transmis vedeta pe Instagram