Mihai Petre este printre cei mai apreciați bărbați din showbizz, iar cu timpul tot mai mulți oameni au ajuns să-l susțină!

La 42 de ani este în continuare un dansator de excepție și un actor iubit de toată lumea. Mihai Petre și Elwira sunt câștigătorii celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” de la Antena 1. Seara trecută, telespectatorii și-au susținut echipa favorită. Este coregraf, dansator și actor, însă puțini știu ce studii și câte clase are Mihai Petre.

Ce studii are, de fapt, Mihai Petre. Puțini știu asta despre marele câștigător „Asia Express”
Captură TV

Ce studii are Mihai Petre

Cu toții îl cunoaștem pe Mihai Petre încă de când a concurat la emisiunea ”Dansez pentru Tine”. Faimosul coregraf a absolvit Facultatea de Științe Politice din București și SNSPA. În timp, Mihai Petre a devenit arbitrul Federației Mondiale de Dans Sportiv. Mihai Petre și soția sa Elwira Duda s-au cunoscut în 2001, când aceasta i-a devenit parteneră de dans. Mihai și Elwira au devenit un cuplu după mai mult timp de la această întâlnire. În anul 2008, Mihai Petre și Elwira Duda s-au căsătorit. Cei doi dansatori au două fetițe împreună.

Seara trecută au câștigat din nou

Elwira și Mihai Petre au făcut o serie de declarații, după ce au câștigat ”Asia Express”. Cei doi dansatori au câștigat premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Au izbucnit în plâns, ținându-se în brațe imediat după ce au aflat că au ajuns primii. Declarațiile au fost emoționante!

”Simțeam că îmi explodează inima, nu-mi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să pot să le văd pe fete cum sar de bucurie, dacă nu ar fi fost ele ne-ar fi fost extrem de greu, nu știu dacă puteam să găsim noi motivația atât de mare încât să ajungem până în final”, a mărturisit Elwira Petre.

Nici Mihai Petre nu a fost mai prejos cu declarațiile : ”Nu pot să cred, nu pot să cred asta. Nu realizez asta. Te iubesc”, i-a spus Mihai Petre soției sale.