Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost implicat în această dimineață într-un accident rutier pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. Evenimentul s-a produs în jurul orei 06:50. Conform Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul în zonă a fost restricționat temporar.

Conform surselor noastre, omul de afaceri nu se afla la volan, ci pe scaunul din dreapta. Din fericire, Gigi Becali nu a fost rănit în urma accidentului. De asemenea, conform oamenilor legii, șoferul bolidului lui Gigi Becali a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Pe de altă parte, șoferul aflat în cealaltă mașină a fost testat la rândul său, iar rezultatul aparatului etilotest a fost de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul nu s-a soldat cu victime

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Contactat de ProSport.ro, Gigi Becali a declarat că nu are nicio pretenție de la celălalt șofer.

”Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe. La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta. Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali s-a implicat în lupta anti-COVID

Nu există român care să nu fi auzit de Gigi Becali. Cunoscutul om de afaceri este cunoscut în principal pentru actele de caritate pe care le-a făcut de-a lungul timpului. El s-a implicat și în lupta anti-Covid, însă nu prea a fost lăsat de conducătorii țării. Gigi Becali a vrut să aducă medicamente pentru pacienții bolnavi în țară, dar și să le producă, însă nu i-a fost permis.

Patronul FCSB mai este cunoscut pentru stilul pe care îl are în comunicarea cu ceilalți afaceriști, dar și pentru credința în Dumnezeu.