Fanii emisiunii „Vorbește lumea”, de la ProTV, au avut, luni, de o surpriză mai puțin plăcută. Adela Popescu lipsește, în această dimineață, din cauza unor probleme de sănătate. 

Anunțul a fost făcut în direct de colegii Adelei Popescu, Bogdan și Shurubel care i-au anunțat pe telespectatori că simpatica prezentatoare nu s-a simțit bine și i-a încurajat pe oameni să îi transmită mesaje de încurajare.

Adela Popescu s-a îmbolnăvit și lipsește luni dimineața de la „Vorbește lumea”

Totuși, înafară de faptul că faptul că nu s-a simțit bine, Bogdan și Shurubel nu au dat alte detalii despre starea de sănătate a prezentatoarei de la „Vorbește Lumea”, Adela Popescu.

„Adela nu s-a simțit astăzi bine și lipsește. Are scurtire ca la școală, știți vor. Așteptăm cu nerăbdare mesajele de încurajare de la voi”, a spus Shurubel, luni dimineață, la ProTV.

Imediat după anunț, mesajele de încurajare au început să curgă. „Emisiunea nu va fi la fel fără tine. Sănătate multă”, au transmis, î cor, fanii actriței Adela Popescu, de la „Vorbește lumea”

Adela Popescu s-a îmbolnăvit și lipsește luni dimineața de la „Vorbește lumea”. Anunțul făcut în direct
Instagram

De ce s-a întors Adela Popescu la „Vorbește lumea”, după doar 2 luni de la naștere

Adela Popescu a revenit la „Vorbește lumea” la doar două luni după ce a născut a treia oară. Actrița spune că programul de la emisiune nu îi afectează rolul de mamă.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș.

Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit”, a declarat Adela Popescu, de la „Vorbește lumea” pentru VIVA.