Noul sezon „ Survivor România” se va difuza, la anul, de data aceasta la ProTV. Castigul a început deja, iar telespectatorii vor avea parte, cel mai probabil, de multe surprize din partea producătorilor celebrului reality show.

Așa cum spuneam, castingul pentru „Survivor România” de la ProTV a început deja, iar viitorii concurenți trebuie să răspundă la o serie de întrebări înainte să fie aleși. Filmările sunt programate să înceapă la începutul anului, iar echipa de producție a ajuns deja pe insula dominicană.

La ce întrebări trebuie să răspundă concurenții de la castingul pentru „Survivor România”, din 2022

Dacă vrei să participi la  noul sezon Survivor 2022 de la ProTV este să completezi formularul de înscriere. În cadrul acestui document există o serie de întrebări la care trebuie să răspunzi, dar și un clip video cu tine pe care trebuie să îl atașezi.

„Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere.

Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta. 

Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus‘, a declarat Daniel Pavel, pentru Pro TV, conform Libertatea.ro.

La ce întrebări trebuie să răspundă concurenții de la castingul pentru „Survivor România”, din 2022
Instagram

Cum arată formularul de înscriere la Survivor România, de la ProTV

Așa cum puteți observa în rândurile de mai jos, multe dintre întrebări se referă la capacitățile fizice.

  1. Dacă vei câștiga premiul, ce intenționezi să faci cu banii?
  2. Ești fumător? Dacă da, câte țigări fumezi pe zi?
  3. Ce sporturi practici? Specifică gradul de performanță.
  4. Ai probleme de sănătate, iei medicamente în mod regulat, ai alergii?
  5. Știi să înoți? Dacă da, care este nivelul?
  6. De ce vrei să participi la SURVIVOR?
  7. Care sunt atuurile pe care te bazezi pentru a participa la SURVIVOR?
  8. Caracterizează-te în 3 cuvinte.
  9. Dacă vei primi șansa de a participa la SURVIVOR ca și concurent, ce crezi că te va pune în dificultate cel mai mult? Dar cel mai puțin?