„Asia Express” este, de departe. cel mai ambițios proiect de la noi. Nu este deloc ușor să filmezi un astfel de format cu o armată de oameni. „Asia Express” se filmează cu luni înainte de difuzare, iar la întoarcerea concurenților în țară deja încep curiozitățile. Nimeni nu are voie să dezvăluie ceva, nici măcar familiei.

1. Asia Express va avea și un sezon 5?

Faptul că Asia Express îi supune pe concurenți la cele mai dure probe nu mai este un secret pentru nimeni. Emisiunea și-a propus încă de la primul sezon să aducă ineditul pe micile ecrane și a reușit. Ca de fiecare dată, lumea se agită și fiecare fan este curios dacă emisiunea va mai avea sau nu un sezon. De data asta, informațiile sunt cât se poate de clare. „Asia Express” va mai avea un sezon. Vestea a fost dată chiar de către Cuza în una dintre edițiile „Asia mai târziu”. Cu puțin noroc, anul viitor emisiunea poate se mută pe alte continente mai îndepărtate. Și acum, emisiunea trebuia să se filmeze în Columbia, dar pandemia a pus frână planului.

„Pregătirea pentru Asia Express a început când am terminat sezonul trecut; în primăvara lui 2020, înainte de primul val de pandemie. Trebuia să plecăm în America de Sud. A trebuit să renunțăm pentru că era foarte riscant. Am încercat să găsim o rută mai safe. Am început să pregătim sezonul ca rută de anul trecut. Discuțiile au evoluat: ce țări, care sunt opțiunile; ce se poate face acolo, cât de safe sunt, care sunt regulile.”, a dezvăluit Robert Lionte, producătorul executiv „Asia Express”.

„Asia Express” continuă! Ce se va întâmpla cu Irina Fodor și cine va prezenta emisiunea în sezonul următor!
Playtech

2. Irina Fodor va mai fi la cârma emisiunii?

Irina Fodor a recunoscut că anul acesta, realizarea „Asia Express” a fost o adevărată provocare, atât pentru producători, cât și pentru concurenți. Pandemia și-a spus cuvântul, iar asta s-a văzut în fiecare etapă de Asia Express. Producătorii au decis ca anul acesta să suplimenteze emisiunea cu materialul ”Jurnal de Asia”, acolo unde fanii pot vedea atmosfera din spatele camerelor de film.

Irina Fodor a înlocuit-o în sezonul patru pe Gina Pistol și a trecut la cârma emisiunii „Asia Express”. Irina are zeci de ani de experiență în televiziune, iar asta s-a văzut și acum după difuzarea primelor etape de pe „Drumul Împăraților”.Fanii se așteaptă ca după audiențele din acest sezon, Irina Fodor să fie păstrată ca prezentatoare și pentru sezonul următorul. Nici ea, nici cei din producție nu au declarat nimic, mai ales că este devreme să se gândească la asta. Cel care a făcut primele precizări despre soarta noului sezon de „Asia Express” a fost Cuza. Concurentul a precizat că se așteaptă ca sezonul cinci să fie prezentat și de Irina Fodor, dar și de Gina Pistol.