Bianca Rus a ajuns o cu totul altă persoană după ce a slăbit zeci de kilograme și a ajuns să aibă un trup tras prin inel. Acum arată de milioane, însă drumul către o siluetă de vis nu a fost deloc ușor. Din contră, artista a avut foarte mult de suferit și a fost nevoită să treacă prin clipe groaznice. Cu puțin timp în urmă, vedeta a dezvăluit ce a trăit în toată această perioadă în care a pierdut circa 70 de kilograme.

Bianca Rus are 34 de ani și, de-a lungul timpului, a dat dovadă de foarte multă determinare. A pierdut multe kilograme, însă rezultatul nu a mulțumit-o așa cum ne-am fi așteptat cu toții.

Bianca Rus a trecut prin clipe grele

Bianca Rus nu este pe deplin mulțumită că a slăbit atât de multe kilograme, pentru că întreg procesul i-a adus foarte multă durere și nefericire. Cântăreața a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului în urmă cu trei ani, iar de atunci a reușit să îi mențină silueta cu ajutorul dietelor și a sportului.

Bianca Rus a dezvăluit cum a reușit să ajungă la 50 de kilograme de la 120! Artista a trecut prin clipe de groază din cauza dietelor
viva.ro

„Acum trei ani m-am operat la stomac, m-am menținut, mai fac și sport din când în când. Să spun așa, ca secret, am niște mari probleme de sănătate din cauza dietelor pe care le-am ținut și le țin în continuare. Dar astăzi sunt bine, sunt fresh, sunt ok”, a spus ea la Prima TV.

„Am ținut foarte multe diete, s-a acumulat și oboseala, și mersul pe la evenimente, nunți, petreceri, peste tot. Și eu am sărit mesele. Și mai uitam să mănânc câte o zi, chiar și două și am dat într-o anemie severă care mi-a scăzut foarte mult hemoglobina și au fost niște probleme, dar le-am rezolvat și sunt pe drumul cel bun.
Acum am 50 și ceva de kilograme, dar nu sunt foarte mândră că am slăbit așa de mult, pentru că le-am slăbit pe bază de boală și nu e tocmai ok, pentru că eu am slăbit frumos, am slăbit cu sport, am slăbit cu dietă, sub supravegherea medicului, și acum am slăbit brusc, dintr-odată. Am slăbit câteva măsuri și nu este foarte bine pentru piele, dar văd că mă mai ajută și vârsta”, a mai adăugat vedeta.